Şimdi Ara

MSI 990FXA GAMING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD / Intel #AMD AMD #MSI Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 MSI 990FXA GAMING
    Yeni sistem topladığım için satılıktır. Bilen bilir zamanının en iyi kartlarındandır. Fx 8350 işlemci ile OC li olarak 4.4 GHz hızında sorunsuz ve temiz kullandım. Anakart yaklaşık 4 senedir bende sadece son 8 ay OC li olarak kullanıldı. Takas Teklif etmeyin. Ankara içi elden teslim veya ödeme sonrası kargo ile gönderim. Kutusu ve sadece fotoda görülen aksesuarları ile birlikte verilecektir. Anakart ile kullanılan Fx 8350 işlemci ve HyperX Savage DDR3 8 GB ramlerde satılıktır diğer ilanlarımdan bakabilirsiniz. Faturasını bulamadım ama yanlış hatırlamıyorsam vatan bilgisayardan almıştım.Pazarlık yok fiyat son.

AŞAĞIDAKİ TARZDA MESAJLARA KESİNLİKLE CEVAP VERİLMEYECEKTİR TOPTAN BURAYA YAZAYIM CEVAP VERMEKTEN BIKTIM ARTIK

Pazarlık mesajları = Pazarlık yok yazıyor halen mesaj atıyorsunuz

Bu fiyata Ryzen var mesajları = Gidin Ryzen alın o zaman

Benzer ürün linki gönderenler = Bana niye gönderiyorsunuz oradan alın

Parçaların teknik bilgisini isteyenler = Parçaların markası, modeli belli google dan aratın öğrenin zor birşey değil teknik bilginiz yoksa zaten almayın böyle şeyleri bir bilene danışın.

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-990fxa-gaming-am3-amd-990fxsb950-ddr3-2133mhz-oc-usb-31-anakart.html

Anakart özellikleri için ayrıntılı bilgiye linkten bakabilirsiniz
    https://www.msi.com/Motherboard/990FXA-GAMING/Specification

MSI 990FXA GAMINGMSI 990FXA GAMINGMSI 990FXA GAMINGMSI 990FXA GAMINGMSI 990FXA GAMINGMSI 990FXA GAMINGMSI 990FXA GAMING
    Fiyat : 599 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Daga satılık mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    MSI B450M Pro Vdh Anakart
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.