Şimdi Ara

MSI Adora 2M-040XTR All In One Bilgisayar %60 İndirim 615 Tl(Tükendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
2.781
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim, bir adet sipariş verdim ve hemen sonra fiyat 1700 lira olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürünü iptal ederlerse kaç gün içinde parayı iade ederler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam alıyorken fiyat arttı

Umarım alan 3-5 kişiye gönderirler

• fiyatı düzeltmişler. almadım ama ama gönderriseler alan arkadaşlar bayağı karlı çıkacak bu işten
  • Fiyat duzeldi

• Arkadaşlar teldeyim yeni fiyatla stokta olduğunu gösteren ekran görüntüsü alabilir misiniz? Stokta yoka çevirebilirler biraz sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solanj23 -- 7 Aralık 2015; 15:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: solanj23

Arkadaşlar teldeyim yeni fiyatla stokta olduğunu gösteren ekran görüntüsü alabilir misiniz? Stokta yoka çevirebilirler biraz sonra

Stok yoka çevirmişler hocam :)
  • utanmadan bide finansbank 30 tl çeki kullandım bakalım gönderecekler mi ne olacak aslında yıl başı hediyesi olarak gönderebilirler aslında toplasan 10 kişi almamıştır
  • Demiştim yaw umarım ekran görüntüsü alan vardir, gondermeyecek bunlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

utanmadan bide finansbank 30 tl çeki kullandım bakalım gönderecekler mi ne olacak aslında yıl başı hediyesi olarak gönderebilirler aslında toplasan 10 kişi almamıştır

Buraya yazan o kadar, bide yazmayanları düşünün hocam :) En az 50 diyorum ben
  •  MSI Adora 2M-040XTR All In One Bilgisayar %60 İndirim 615 Tl(Tükendi)
    Sanmıyorum göndereceklerini ama....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 7 Aralık 2015; 15:41:29 >
  • Mesaj attım adamlara, "stoğunuzda bitmiş görünüyor ama gönderim sürenizi etkilemez herhalde" diye :D Bakalım ne diyecekler.
  • Bence burayı okuyan biri söyledi ya da açıp müşteri hizmetlerine sordu fiyattan emin misinz diye

• Kaçırdık iş güç derken iptal mesajı geldi mi beyler
  • quote:

Arkadaşlar teldeyim yeni fiyatla stokta olduğunu gösteren ekran görüntüsü alabilir misiniz? Stokta yoka çevirebilirler biraz sonra

MSI Adora 2M-040XTR All In One Bilgisayar %60 İndirim 615 Tl(Tükendi)

• nolu siparişinizde bulunan aşağıdaki ürününüzün temin edilemediğini üzülerek bildirmek isteriz. Söz konusu ürün ile ilgili gelecekte temin sorunu yaşanmaması için konu üzerinde çalışıyoruz.
    Dilerseniz ürününüzün farklı bir ürünle değişimini sağlayabilir veya ücret iadenizi gerçekleştirebiliriz.

Cevabınızı buraya tıklayarak, hızlı mesaj bölümünden, yarın mesai bitimine kadar iletmenizi rica ederiz. Sizden cevap gelmemesi durumunda para iadeniz otomatik olarak yapılacaktır.

Yaşanan bu durum için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskocya

Mesaj attım adamlara, "stoğunuzda bitmiş görünüyor ama gönderim sürenizi etkilemez herhalde" diye :D Bakalım ne diyecekler.

Hocam hiç kurcalamamak daha iyi bence kimse yazmasın yavaş yavaş konu gerilerde kalsın, umut fakirin ekmeği işte belki gönderirler
  • quote:

Demiştim yaw umarım ekran görüntüsü alan vardir, gondermeyecek bunlar..

Ben foto çekmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: mhtakif

quote:

Hocam elinize sağlık, yine bize hakem heyeti yolları göründ.. çankaya hakem heyeti --> en az 1 yil bekleme

• Hızlıal bu işlerde yan çizmekte en kral firma.. Ama genede aldım 1 adet, iptal ederler kesin ama nalet olsun bu içimdeki maceracı çocuğa..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.