Herkese iyi günler. Sisteimi yazsam acaba overclock yardımı yapabilir misiniz?
msi 870a-g54 ANAKART Amd Phenom x4 955 3,2 ghz İŞLEMCİ Sunbeam Core-Contact Freezer Ultra-Performans İşlemci Soğutucu Sb-CR-CCTF SOĞUTUCU Dark Racer Çift Fanlı Full Siyah Oyuncu Kasa (dkchracerbb) Inca IPS-500W 140mm Fan 2x2GB kingston 1600 mhz CL9 RAM Sapphire 5750 1GB 128 bit gddr5 EKRAN KARTI
Acaba bu sisteme uygun, önceden denenmiş bir overclock ayarı varmıdır. Şimdiden teşekkürler...
O.C. yapmak biraz da şans işi. Bir önceki sistemimde x4 955'i 3.8 Ghz'nin üstünde stabil kullanamamıştım (forumda 4 Ghz+ kullananlar var). Ancak deneyerek üst sınırları zorlayabilirsiniz, işlemciye voltaj vermeden 3.6 Ghz'den başlayarak deneyebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: hedevilcate
O.C. yapmak biraz da şans işi. Bir önceki sistemimde x4 955'i 3.8 Ghz'nin üstünde stabil kullanamamıştım (forumda 4 Ghz+ kullananlar var). Ancak deneyerek üst sınırları zorlayabilirsiniz, işlemciye voltaj vermeden 3.6 Ghz'den başlayarak deneyebilirsiniz.
hocam revizyonla alakalı olsa gerek bu . x720 yi 4. ghz de kullananlar var . ben 1.45 V ile 3.5 te ancak stabil tutabiliyorum