Şimdi Ara

Msi Anakart Ram Frekans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ve

patriot viper venom 2×16 gb 6400 mhz cl32 ram

kullanıyorum. Pc yi ilk calistirdigimda ramler 4800 mhz de çalıştı. Profile 1 (6400 mhz) getirdim yalnız pc açılmadı. Sonra profile 3 (6000 mhz) e getirdim açıldı. Sorun ne olabilir?

İşlemci ryzen 7 7700

Ekran kartı tümleşik

Ssd samsung 980 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maestro2 -- 4 Ağustos 2024; 11:48:19 >

• Biraz geç olmuş ama venom ramler genelde expo desteklemiyor. Anakartın destek listesinde de yoksa sorun olabiliyor. AMD için 6000mhz en tatlı nokta. 6400 cl32 her ram çalışmayabilir veya voltaj istiyor olabilir. 6000 mhz cl 30 da falan veya bu sectiğiniz profilde testmem5 ile ram'leri test edin. ne kadar uzun olursa o kadar iyi ama en az 2 saat test edin sorun yoksa kullanın eğer sorun varsa ayar yapmanız gerekir veya iade edip expo destekleyen anakartın destek listesindeki bir ram i almak en iyisi.

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 6000 mhz de kullanıyorum. 6400 e aldığımda pc açılmıyor. Voltaj degisimini denemedim , o konuda bilgim yok.

Rame fazladan para vermiş oldum. Kullanmış olduğum için iade almazlar.
  • maestro2 kullanıcısına yanıt

Raminizi test edin. her ne kadar hata vermiyor gibi görünsede stabil çalışmıyor olabilir. Program attığım linkte var. Yönetici olarak çalıştırıp Extreme1@anta777.cfg'yi yükleyip test edin. Eğer program ile ilgili sorun olursa pc'yi yenidedn başlatıp deneyin. Test sırasında soldaki resim gibi görünecek test bitince test completed yazar. Herhangi bir hata olursa error kısmında gösterir.

Msi Anakart Ram Frekans Sorunu

https://www.overclock.net/threads/memory-testing-with-testmem5-tm5-with-custom-configs.1751608/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 14 Ağustos 2024; 16:36:21 >

• Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz iyi oldu, test yapayım. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.