Şimdi Ara

MSI B450 Gaming Plus Max Anakart 693 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: Evil Belief

5600X'le uyumlu mudur?

Merhaba evet uyumlu fakat 5000 serisi işlemci kullacaksanız bu anakartta bu işlemciyi çalıştırmak için bios güncellemeniz şart 3000 serisi ve 2000 serisi işlemciler için tak çalıştır bios istemez.Şuandaki fiyatı albeni cinsinden değil daha iyi alternatif bakabilirsiniz tavsiyem bu karta vereceğiniz bütçeyi az arttırıp b550 serisi almanız daha mantıklı olur saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osidimenia -- 16 Şubat 2021; 0:1:23 >
  • osidimenia kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.

MSI B550M-Pro VDH WiFi'da karar kıldım. İyi midir, 5600X'e yeter mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Belief -- 16 Şubat 2021; 17:48:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • b450m s2h satılıp bu alınırmı ? dahili ses kartı daha mı kalitelidir

• Eric _Theodore_Cartman kullanıcısına yanıt
    Kaç saniyede açılıyor bilgisayar ?
  • reyminom R kullanıcısına yanıt
    Kardeşim de Asus tuf b450 pro var. 5 saniyede falan açılıyor.
  • HardMuz kullanıcısına yanıt
    konusu açılmışken ben arkadaki ses çıkışlarını kullanamıyorum. 2 çıkışlı mikrofonlu kulaklığımı kasadaki çıkıştan kullanıyorum ana karta takınca mikrofon çalışmamıştı çok uğraşmadım ama çözemedim. Neden çalışmıyor acaba?
  • q-_-tay kullanıcısına yanıt
    anakartı sökme takma işleri çok yorucu geliyor şu anlık hocam :) sat yenisini al tak vs uğraş dur. 18sn beklerim artık
  • reyminom R kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Ancak bazen sinir bozucu olabiliuyor. Bu sorun diğer firmalarda yokken MSI hala bunun için bir update getirmedi. Ürünün garantisi bitti 😂
    bu anakartı almayacaktım zaten. yine böyle bir sıcak fırsat konusu ile satın aldım. b550li güzel bir sistem topladım alana kadar fiyatlara neredeyse %50 zam geldi şu an itibariyle ekran kartlarının da uçmasıyla %100 belki. çok zoruma gitti. min f/p sistem toplayıp geçtim. rtx 2070 alacakken 1660s aldım vs. hem de olması gerekenden çok daha pahalıya. yazık.

7 Sn de açılıyor dostum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.