Şimdi Ara

MSI B450 Ram desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI b450 Tomahawk Max anakartım var. MSI'da ram supprot kısmına bakıyorum fakat bu ramin uyumluluğunu göremedim. Acaba uyumsuzluk yapar mı ?

Birde bu sistem için Cooler Master MB511 650w 80+ kasayı düşünüyorum şu an 922 TL sizce iyimidir.

Her türlü öneriye açığım.

• Dostum ram linkini paylaşmamışın. O support list üreticinin denediği ramler. Bunları takarsan sıkıntı yaşamazsın demek istiyorlar ama dünyadaki bütün ramleri hiç bir üretici denemez. Muhtemelen herhangi bir ram sıkıntısız çalışır.
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    "Bu" yazan yere eklemiştim linki. Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram (CMK16GX4M2E3200C16) marka model rami almmyı düşünüyorum. Hepsi burada da 550 tl gibi bir fiyatı var. Sizde iyimidir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • beatbox92 B kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın görmemişim. Bu ramler sıkıntısız çalışıyor. Bu fiyat aralığındaki ram ler 3 aşağı 5 yukarı aynı. Ben crucial arkadaşım corsair ramler kullanıyoruz.Support listte olmamasına rağmen bır sıkıntı yaşamadık. 2 markadan birini tercih edebilirsiniz.
  • Painkiller. kullanıcısına yanıt
    Cevanız için teşekkürler. Crucialda hangi modeli tavsiye edersiniz? Burde linkini verdiğim ramin bir siyah birde kırmızı versiyonu var sanırım sadece görüntü dimi

Ballistix modelini öneriyorlar genelde bende onu kullanıyorum.
  • Corsair'in ramlerini b350 anakartta kullanıyorum 2400 mhz de bile mavi ekran veriyor bazen default ayarların dışında stabil değil samsung çipli ram alırsan daha rahat edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ehlika kullanıcısına yanıt
    Bakacağım

• www.hepsiburada.com
    Corsair Vengeance LPX 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-lpx-16gb-2x8gb-3200mhz-ddr4-ram-cmk16gx4m2b3200c16r-p-BD804465

www.hepsiburada.com
    Corsair Vengeance 16GB(2x8GB) 3200MHz DDR4 Ram Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/corsair-vengeance-16gb-2x8gb-3200mhz-ddr4-ram-cmk16gx4m2e3200c16-p-HBV00000LWEJ7

Arkadaşlar bu iki ram aynı mı aradaki fark sadece renk farkı mı ?

Ben gskill flare x 3200 mhz cl16 ile değiştireceğim ramleri şuan fiyatları çok uygun epttavm de 539 hepsiburada.com da da 550 civarı ilk çıktığı zaman biraz pahalıydı. Bir arkadaşıma pc toplarken tavsiye etmiştim 3200 mhz de stabil kullanıyor 2 yıldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ehlika

Ben gskill flare x 3200 mhz cl16 ile değiştireceğim ramleri şuan fiyatları çok uygun epttavm de 539 hepsiburada.com da da 550 civarı ilk çıktığı zaman biraz pahalıydı. Bir arkadaşıma pc toplarken tavsiye etmiştim 3200 mhz de stabil kullanıyor 2 yıldır.
    Valla ben bunu aldım.

Hayırlısı benim ramler inşallah pişman olmazsın. Dediğim buydu:

• Ehlika kullanıcısına yanıt
    Pişman olmam sanırım, eğer sıkıntı olursa ilerde değişirim. Ama öncelikle ekran kartı alacağım ve 3700x alacağım
  • www.hepsiburada.com
    Crucial Ballistix 8GB 3000MHz DDR4 Ram BLS8G4D30AESBK Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/crucial-ballistix-8gb-3000mhz-ddr4-ram-bls8g4d30aesbk-p-HBV00000M9G3L?magaza=Teknorya

iki tane aldım dual yaptım 3466 mhz cl 16 da sorunsuz çalışıyor
  • 007messi kullanıcısına yanıt
    Bende 3200 olanını aldım. Şu an 3200 de çalışıyor. 3600 e çeksemmi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: beatbox92

Bende 3200 olanını aldım. Şu an 3200 de çalışıyor. 3600 e çeksemmi sizce?
    benim anakart msı b450 tomahawk 3466 mhz kadar destekliyor o yüzden yukarısını denemedim ama sizin anakartınız desteklerse sorun olmaz
    bir tane arkadaş 4700mhz kadar hız aşırtma yapmış bu bellekler çok iyi overclok oluyor
    Bunu duyduğuma sevindim. benim anakart 4133 destekliyor. Bu değere çekersem Cl değeri yükselir sizce yapsammı?

• quote:

Orijinalden alıntı: beatbox92

Bunu duyduğuma sevindim. benim anakart 4133 destekliyor. Bu değere çekersem Cl değeri yükselir sizce yapsammı?
    dostum mhz hızını cl değerine bölüyorsun hangisinde daha yüksek ise onu kullan
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.