Şimdi Ara

msi b450 tomahawk max R5 3600 OC ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSİ b450 tomahawk max anakarta sahıbım r5 3600 ıslemcım var suan oc lı kullanıyorum stes testlerınde bı sorunla karsılasmasamda gecen gun oyun oynarken mavı ekran verdı aramızda tomahawk max kulananlar var bana oc ayarlarını atabılırmı degerı bulurum da dıger kapatıp acılacak yerler neresı tam olarak oraları cozemedım orda bı yanlıslık yapıyorum gıbı gelıyor bana

• Prime 95 testi yapar mısın hocam ordan çekirdeklerine bak belki voltaj istiyordur.ne kadar voltaj ile kaç GHz kullanıyorsunuz?ramlerden de sıkıntı yasayabilirsin tek suçlu işlemci değildir belki
  • benım sıkıntım su bıos ta tam olarak neresı kapanıp acılacak mesela ben cool and quıte oc lı acık kullanıyodum sımdı arastırırken gordum kapalı olması lazımmıs

lcc mıdır llc mıdır nedır bısı ayarlıyolar onlar ne olacak tam kastettıgım konu bu voltaj ayarlarım o sorun deıl onu ogrendım

• kara57 K kullanıcısına yanıt
    Bende tam tersi, Cool and Quiet kapalı kullanıyordum ama msi oc işleminden sonra, en son açın diyor.
    www.msi.com
    How to overclock your AMD Ryzen™ 7 2700X on MSI X470 motherboards? Here’s the guide for you!
    https://www.msi.com/blog/overclock-amd-ryzen-7-2700x-x470-motherboard-guide

LLC3, LLC4 ve auto kullandım, ama pek bi fark göremedim.

• eca2424 kullanıcısına yanıt

heh işte o ayarları tam bılemıyorum sagdan soldan gorduklerımle yapıyorum gıttım artıc frezer 34 duo aldım aragazı sesı yuzune yıne aynı olay var ızlemcı 4.1 de calısıyo ama fan sureklı devır degıstırıyo bosta kapanması gereken bır ayarımı actım yada tersı bı durum mu mevcut onu cozemedım bırde son bıos guncellmesınden snr bıos da degıstı eksık bırseymı var acaba dıe b450 tomahawk max bıos ayarlarını gorebılecem bı gorsel olsa karsılastıracam

• kara57 K kullanıcısına yanıt
    O olay bende de vardı. Voltaj sabit olmasına rağmen sağ tık yenile desem sıcaklıkla paralel olarak fan hızı artıp iniyordu. Biosu kurcalayıp çözmüştüm ama nasıl çözdüm hatırlamıyorum.
    Spread spectrum disable yapıp denermisiniz.
  • şuan işteyim aksam bir bakayım eve gecince ona gore yazayım

• Bios u beta sürüme mi güncellediniz
  • Tamam

galıba betaya guncellmedım bir alta mı dusurmek gerek

beta surumden 1 oncekı surume nasıl gerı alacaz bıosu dun ayarları sanırım beta srumde sıkıntı var

ok normal sekılde yapılıyomus ekstra bısı yokmus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.