Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] MSİ B650 TOMAHAWK WİFİ AM5 GARANTİLİ ANAKART Satın Al 17 Ocak 2025 19:32 1 1 [SATILDI] MSİ B650 TOMAHAWK WİFİ AM5 GARANTİLİ ANAKART B650 Tomahawk Anakartımı Temmuz ayında Hepsiburadadan aldım. 6 aylıktır. AMD sistem toplamıştım, 7800X3D ile kullandım. Çalışmayan, bozuk bir tarafı yok. Aralık ayında X870 Tomahawk aldığım için satılık. Aksesuarlarıyla kutusunda.İstediğim fiyat: XXX Son fiyat için pm atın.Konum İzmir. Alışveriş tercihim elden, haricinde Eft ardından alıcı ödemeli kargo olacak. Yorum ve pazarlık mesajlarını Pmden görüşelim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Temmuz 2027 Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ARCTİC LİQUİD FREEZER 2 360 A-RGB Garantili Sıvı Soğutucu [SATILDI] MSİ B650 TOMAHAWK WİFİ AM5 GARANTİLİ ANAKART [SATILDI] 13600K + Z690 TUF + CORSAİR 32GB %10 İndirim iPhone 13 Deri Orjinal Magsafe Kılıf Dark Cherry