Şimdi Ara

MSI CX61 2OD-008XTR Core i7 aldım[Resimli] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • z500 lerin kasasının alüminyum oluşu tek artısı bence ama ekran klavyeye göre biraz fazla havada kalıyor gibi geldi bana, alüminyumun verdiği tasarım güzelliğini silip götürdü bnm için. :)
  • Hayırlı Olsun hocam güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvngdSvnfld

z500 lerin kasasının alüminyum oluşu tek artısı bence ama ekran klavyeye göre biraz fazla havada kalıyor gibi geldi bana, alüminyumun verdiği tasarım güzelliğini silip götürdü bnm için. :)

bnde msinin tasarımından memnunum sadece batarya sorunu var oda tekniksel biraz servise verebilirim belki ama oyun performansı gayet iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mımımım

quote:

z500 lerin kasasının alüminyum oluşu tek artısı bence ama ekran klavyeye göre biraz fazla havada kalıyor gibi geldi bana, alüminyumun verdiği tasarım güzelliğini silip götürdü bnm için. :)

bnde msinin tasarımından memnunum sadece batarya sorunu var oda tekniksel biraz servise verebilirim belki ama oyun performansı gayet iyi

batarya sıkıntısı ne ?
  • hocam normalde ve oyunda çalışırken fan sesi nasıl ısınma?birde full şarj kaç saat gidiyor videolu inceleme yapar mısın artı ve eksilerini yazar mısın teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mımımım

quote:

batarya sıkıntısı ne ?

batarya bitik geldiği için tekniksel o ama pc kullanılabliryor

• hocam makinenin ekran kartı 64 bit mi?
  • 64 bit. Ama piyasadaki 128 bitlik ekran kartlarının cogunu eziyor performans olarak. 128 bitlik takıntın yoksa sıkıntı cıkarmaz :)
  • Aynı pc bendede var ama freedos geldi herşey tamam ben sadece klavye üstünde açma kapama tuşu yanındaki tuşları çalıştıramıyorum .
  • rebelleous R kullanıcısına yanıt
    Sitesinden SCM programını çekin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.