z500 lerin kasasının alüminyum oluşu tek artısı bence ama ekran klavyeye göre biraz fazla havada kalıyor gibi geldi bana, alüminyumun verdiği tasarım güzelliğini silip götürdü bnm için. :)
Hayırlı Olsun hocam güle güle kullan
quote:
Orijinalden alıntı: AvngdSvnfld
z500 lerin kasasının alüminyum oluşu tek artısı bence ama ekran klavyeye göre biraz fazla havada kalıyor gibi geldi bana, alüminyumun verdiği tasarım güzelliğini silip götürdü bnm için. :)
bnde msinin tasarımından memnunum sadece batarya sorunu var oda tekniksel biraz servise verebilirim belki ama oyun performansı gayet iyi
quote:
Orijinalden alıntı: mımımım
quote:
bnde msinin tasarımından memnunum sadece batarya sorunu var oda tekniksel biraz servise verebilirim belki ama oyun performansı gayet iyi
batarya sıkıntısı ne ?
hocam normalde ve oyunda çalışırken fan sesi nasıl ısınma?birde full şarj kaç saat gidiyor videolu inceleme yapar mısın artı ve eksilerini yazar mısın teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mımımım
quote:
batarya sıkıntısı ne ?
batarya bitik geldiği için tekniksel o ama pc kullanılabliryor
hocam makinenin ekran kartı 64 bit mi?
64 bit. Ama piyasadaki 128 bitlik ekran kartlarının cogunu eziyor performans olarak. 128 bitlik takıntın yoksa sıkıntı cıkarmaz :)
Aynı pc bendede var ama freedos geldi herşey tamam ben sadece klavye üstünde açma kapama tuşu yanındaki tuşları çalıştıramıyorum .
rebelleousR
kullanıcısına yanıt
Sitesinden SCM programını çekin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme