Şimdi Ara

MSI G31M3-V2 O.C sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI G31M3-V2 anakartım var ve İntel Core 2Quad işlemcime o.c yapmak istiyorum ancak bios da voltaj değerini arttırabileceğim herhangi bir bölüm yok . %30 ve üstünde pc açılmıyor. Yani 3Ghz de kalıyor. PSU : 300W

Bios update yapmam mı gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz ??

• Aynı anakarta sahibiz, büyük ihtimalle de Casper'a sahipsin voltaj arttırımı için malesef anakartımızın bios ayarında böyle bir seçenek yok, bende son bios kurulu. Bir ara 2,8Ghz yapayım dedim, bilgisayar açılmadı, çalıştırabilmek için CMOS pilini çıkartıp taktım ve bir daha da bulaşmadım.

Sende hangi işlemci var? 3Ghz için değerleri nasıl yaptın, sadece CPU FSB frekansnı mı arttırdın? FSB/Memory Ratio değeri ile oynadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 1 Ekim 2011; 7:26:23 >
  • QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) şu an 2.33 ghz ocsuz hali pcye oc yapmamın üzerinden 2 ay fln geçti arttırdıklarımı tam hatırlamıyorum isimlerini hatırlamıyorum . Ama 333Mhz olan değeri de hatırlamıyorum haliyle ama ss ler altta ordan hesap yapabilirsiniz. Ben yanlış hesap yapmadıysam 400Mhz de 2.8 Ghz yapmıştım. Stok fanla olduğu için sanırım ısınmadan dolayı 3ghz de aldığım performans 2.8ghz de aldığımdan düşüktü. En iyi performansı 2.8 de alabildim. Bir de unutmadan 100 olan bir değer vardı onu 150 yapmıştım yoksa pc açılmıyordu

Fotolar facedeydi. Eğer açılmıyorsa hemen başka yerden uplloadlıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerem333 -- 1 Ekim 2011; 10:30:35 >

• 150 yaptığın şey PCI-E Frekansı olmalı...Neyse zaten meraktan sordum, overclocku düşünmüyorum. hd6850 için 2,66Ghz hız yetecektir bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 1 Ekim 2011; 15:12:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.