Bildirim
MSI G41m-P33 Combo Anakarta İşlemci??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
q9400-9500 den seçim yapabilirsin. sistemi son çıkan oyunlar için kullanacksan boşuna alma. 2. el quad core işlemci parasına sıfır amd 4 çekirdek alırsın -
Son çıkan oyunlarla fazla işim yok aslında. Q6600 çok övülüyor onu düşünüyorum. Sizce nasıldır? -
Q6600 iyi ama oc yapmak gerekiyor g41 chipsetlerinde oc kapasiteleri rezalet. Yakın zamanda sistem değiştirmeyi düşünmüyorsan uygun fiyatlı dediğin işlemcilerden alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Galpath
Q6600 iyi ama oc yapmak gerekiyor g41 chipsetlerinde oc kapasiteleri rezalet. Yakın zamanda sistem değiştirmeyi düşünmüyorsan uygun fiyatlı dediğin işlemcilerden alabilirsin.
Oc kapasitesi hakkında dediklerin düşündürdü. Araştırdım baya. Yalnız söylediğiniz gibi çıkmadı. G41 chipset için O.C. kötü değil diyorlar. -
Yanlış araştırmışsınız bir daha bakın özellikle türk olanlara değil yabancı sitelere bakın forum overclocks gibi. Bendede var g41 chipsetli anakart ve Q6600 işlemci anakart fsb limiti yüzünden 3.0 ghz üstüne çıkmıyor. -
q9500 işlemci ile söylediğin anakartı kullanıyorum eski anakartımda çok rahat 3.5 ghz e oc edebildiğim işlemciyi 2.84 bile yapamıyorum o.c. düşünüyorsan düşünme derim
not: işlemci orjinal 2.83 ghz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szralp -- 28 Şubat 2013; 19:58:36 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X