Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI GAMING X GTX 1060 3GB - Sorunsuz,Temiz Satın Al 7 Ekim 2023 21:36 1 1 MSI GAMING X GTX 1060 3GB - Sorunsuz,Temiz Merhaba,Yanlış hatırlamıyorsam 2017 yılında aldığım ekran kartımı model yükselttiğim için satılığı çıkardım.Aldığımdan beri kasanın içinde duruyor iyi havalandırılmış bir kasada 65 dereceyi nadiren görmüştür. Kartın hiç bir problemi yok afterburnerdan oc yapabilirsiniz +130 core clock +500 memory clocklarda oc'lere çıkabiliyor fakat ben lol ve cs oynadıgım için genelde oc siz kullandım.Hiç servise gitmedi, içi hiç açılmadı. Kutusu yer kapladığı için atmıştım mevcut değil faturası da keza öyle mevcut değil.İstanbul içi elden teslim edebilirim. (Kadıköy veya Şişli tercihimdir)Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AİGO AURORA C5 5x120mm RGB FAN [SATILDI] 2x8 GB DDR4 3000 T-Force Ram / 8 GB DDR4 2133 Kingston Ram / 4 GB DDR4 2400 Kingston Ram [SATILDI] MSI GAMING X GTX 1060 3GB - Sorunsuz,Temiz [SATILDI] İntel i5 6500 3.2 GHZ