Şimdi Ara

Msi ge 60 2oe (i5) vs abra a5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop piyasasını takip ediyorum epeydir. Yazılım işiyle uğraşıyorum. 4 yılı çıkartabilecek bir laptop bakmaktayım..
    Oyun(dota 2, diablo 3 , fifa ve az da olsa crysis 3 minvalinde ) oynuyorum diyebilirim. Elbette 2 sene sonraki oyunlari ultrada oynatmayacak farkındayım ama uzun yıllar dayanaklı olmasını arıyorum. Bunların haricinde multimedya olarakta kullabileceğim model arıyorum. Film izlemeyi severim..auto cad,3ds v.s programları kullanmam öylee olursa biraz photoshop uğdraşırım..

aslında kendimi fazla para vermemeye şartlamıştım. Dell 7537 ye yönelmiştim ama belli eksiklerinden dolayı (wifi sorunu,hd panel olması ve 2 sene sonra işlemcisinin yetersiz kalabilcek olmasından dolayı vazgeçtim)

şimdi kafamda iki model var bütçemi zorlyarak msi ge60 2oe (i5) modelini alabiliyorum ama dediğim kriterleri monster'in 860m li serisi sağlayacaksa ona da kendimi epey bir zorlayıp yönelebilirim. Monster pek bilindik marka olmamasına rağmen forumda gördüğüm kadaryla iyi bir intiba bıraktı bende..
    yardımlarınızı bekliyorum.

teşekürler

• up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.