Şimdi Ara

MSI GE60-065XTR Fan Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
6.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben hiç bios güncelleme yapmadım servise verdim cihazı fan tıkanmış dediler fanı değiştirdiler sorun çözüldü ama bir ara biosuda güncellemem lazım
  • Şimdi deneyeceğim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

quote:

Orijinalden alıntı: harhu1

quote:

Orijinalden alıntı: Ray Donovan

quote:

Orijinalden alıntı: harhu1

GE 60 yazmışım GE 60 0NC modeliymiş düzelttim mesajı.

hocam benimki de onc. de. kurulum için flash disk felan mı gerekiyor anlamadım. bi kısa özet geçebilir misin kurulumu

İndirdiğin rardan 3 tane dosya çıkıcak(en azından bende öyleydi).http://rufus.akeo.ie/ şurdanda flashı formatlayan programı indir. Programı çalıştır flashı bootable hale getiricek. Sonra flashın 3 ine rardan çıkan 3 dosyayı at. Bilgisayara restart at açılışta biostan flash belleği üst sıraya çek. Flashtan boot edince dos ekranı gelicek. "ecall.bat" yazıp enterla. bi anda fandan yüksek bi ses çıkıcak (bende çıkmıştı). sonra bilgisayarı kapat. Bataryayı çıkar 5 dk filan beklesin. Tekrar açınca sorunun düzelmiş olması lazım.

çok teşekkürler. zahmet oldu hocam

0ND için siteden indirdim ve dedğiniz her şeyi yaptım ama bir dos ekranı gelmedi, biostan flash belleği üst sıralara taşımama rağmen boot menüde en altta görünüyordu?

• Bu soruna kesin çözüm bulabilen birisi varmı? Varsa alıntı yapsın yada özel mesaj atsın geçici programlarla olmuyor bu iş...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.