Şimdi Ara

MSI GE60 2OE-215TR Hakkında Düşünceleriniz Neler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Drenth

quote:

Orijinalden alıntı: lipitor45

quote:

Bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar bugün itibari ile Vatan Bilgisayardan bu pc ' nin bir üst modeli ( tek farkı 17'' ınc olması ) GE70 2OE-201TR almış bulunuyorum elime geçince izlenimleri mi paylaşıcam.

Bu arada mSATA SSD ile ilgili görüşerinize hala açığım garanti gidiyormu takılınca , cd-rom çıkartılması gerekiyormu vs. ???

mSATA slotları anakart üzerinde ram slotlarının yanında bulunuyor yani optik sürücüyü çıkartmaya gerek yok. sata hdd ile birlikte alacağınız msata ssd yi aynı anda ikisini birlikte kullanabilirsiniz.

Çok saol kardeş teşekkürler , 3 gün oldu sipariş vereli daha gelmedi sitede kampanya ürünleri 10 gün içinde elinizde olur diyodu. İlk kez internetten elektronik bir cihaz aldım inşallah sağ sağlim elime varır UPS kargo ile gelcekmiş. Sipariş takip bölümünde Ürün Gaziantepden gelyo diyo ben istanbulda oturmama rağmen hadi hayırlısı :D

Öncelikle hayırlı olsun. Ürünü geldiğinde iyice kontrol edin. teşhir ürünü olmadığına emin olun. vatan bilgisayar bazen teşhir ürünlerini insanlara itelemeye çalışıyor. ben kendim görerek kapalı kutu aldım vatan bilgisayardan. eğer teşhir ürünü çıkarsa hiç kullanmadan iade etmenizi tavsiye ederim. teşhir ürününü nasıl anlayacağınızı bilmiyorsanız eğer teşhir ürünleri küçük kılcal çiziklere sahiptir. ve insanlar incelesin diye bayide görücüye çıkmıştır sürekli çalışır. içi tozlanmıştır tuşlarına her türlü parmak atılmıştır. kısacası bakire değildir :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bilgileriniz için teşekkürler arkadaşlar bugün itibari ile Vatan Bilgisayardan bu pc ' nin bir üst modeli ( tek farkı 17'' ınc olması ) GE70 2OE-201TR almış bulunuyorum elime geçince izlenimleri mi paylaşıcam.

Bu arada mSATA SSD ile ilgili görüşerinize hala açığım garanti gidiyormu takılınca , cd-rom çıkartılması gerekiyormu vs. ???

mSATA slotları anakart üzerinde ram slotlarının yanında bulunuyor yani optik sürücüyü çıkartmaya gerek yok. sata hdd ile birlikte alacağınız msata ssd yi aynı anda ikisini birlikte kullanabilirsiniz.

Çok saol kardeş teşekkürler , 3 gün oldu sipariş vereli daha gelmedi sitede kampanya ürünleri 10 gün içinde elinizde olur diyodu. İlk kez internetten elektronik bir cihaz aldım inşallah sağ sağlim elime varır UPS kargo ile gelcekmiş. Sipariş takip bölümünde Ürün Gaziantepden gelyo diyo ben istanbulda oturmama rağmen hadi hayırlısı :D

Öncelikle hayırlı olsun. Ürünü geldiğinde iyice kontrol edin. teşhir ürünü olmadığına emin olun. vatan bilgisayar bazen teşhir ürünlerini insanlara itelemeye çalışıyor. ben kendim görerek kapalı kutu aldım vatan bilgisayardan. eğer teşhir ürünü çıkarsa hiç kullanmadan iade etmenizi tavsiye ederim. teşhir ürününü nasıl anlayacağınızı bilmiyorsanız eğer teşhir ürünleri küçük kılcal çiziklere sahiptir. ve insanlar incelesin diye bayide görücüye çıkmıştır sürekli çalışır. içi tozlanmıştır tuşlarına her türlü parmak atılmıştır. kısacası bakire değildir :)

Ya içime şimdi çok kuruntu kapladı şirket kargodan almadan önce sadece ürünün kutusunda hasar varmı kontrol edebilirsiniz var ise tutanak tutturarak iade ediniz kargo görevlisine diyor ürünün içini açmamıza izin vermiyor. Ve msi da 2 kutu var bir dış karton kutusu birde içinde renkli bi karton kutusu var ve sıfır oldunu anlıcamız mühür etiketi iç kutuda olyor :(

• Arkdaşlar siparişimin 6.günün de pc elime ulaştı gerçekten çok süper bir cihaz.Kargoda sıkıntı yaşamadım açılmamış sıfır ürün geldi. Full HD yi bu pc de gerçekten çok iyi hissediyorsunuz.Ekran kartı driverlarını güncelledikden sonra ilk AC:Black Flag yükledim ve her seçeneği en üst düzeyde ayarladım ve hiç bir kasma olmadan süper bi kalitede oynattı. Ama oyunu açar açmaz çok fena ısınıyor çıktı an soğuyor , 20 liralık dandik bi soğutucu almıştım ama galiba daha kaliteli bişi almam gerekcek daha ısı derecelerini test etmedim.
  • mssd girişi var içersinde takabilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar ;

Bende bu ürünü alalı 1 hafta oldu gerçekten harika bir makina, Full HD ekranı ve oyun performansı tartışmasız çok iyi(Şu ana kadar değerlendirmem sonucu), Ayrıca çoğu kişinin pek değinmediği çok hoşuma giden bir konu da notebook un ses kalitesi, Prof. olarak müzikle uğraşıyorum daha böyle temiz ve kaliteli ses veren notebook a rastlamadım(sesin ne kadar fazla çıktığından değil kalitesinden bahsediyorum). Gerek pc nin kendi üzerindeki ses sitemi, gerekse 5+1 ses sistemine bağlı olarak çıkan sesin kalitesi.Ayrıyetten Makinayı Harici Ses kartıyla kullanıyorum gerçekten harika temiz ve net sesi var.

Notebook ta tek sorunum var oyunlarda fanın üflediği kısımdan neredeyse klavyenin ortasına kadar aşırı derece ısınma yapıyor. Sıcaklık değerlerine baktığımda 75 derece civarı gösteriyor(Bence Bu ısı değeri Normal). Oyun oynarken bu kısımlara elim değmediği için sorunum yok ama bu durum beni endişelendiriyor. Sanırım bu durumun sebebi malzeme kalitesizliğinden kaynaklanıyor ve ısıyı çok çabuk iletiyor. MSI ve Yetkili servisine bu durum hakkında mail yolladım umarım dönüş yaparlar, çözüm bulursam burada paylaşırım.

• Rockfield kullanıcısına yanıt
    Bu cihazı 3600 lira almak hiç mantıklı bir seçenek değil 3700 ehttp://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6047&urn=460455&lang=tr-TR Bu cihaz varken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcdd4242 -- 25 Şubat 2014; 13:19:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Hocam Vatan Bilgisayardan 3200 e elden aldım , zaten imkanım olsaydı üst modeller düşünebilirdim .Monsterbook lara lafım yok ama MSI markası performans bakımından bana güven veriyor gerek Anakart üreticisi gerekse ekran kartı üreticisi olarak. Zaten PC nin özellikleri ne kadar yüksek olursa olsun önemli olan paçaların birbiriyle olan uyumu.MSI ın Bir üretici olarak PC deki uyumu iyi yaptığını düşünyorum.
    Linkini verdiğim cihaz Msi gt60 modelinin aynısıdır tek farkı dış giydirmesidir

Ben şimdi baktımda 3623 yazıyor o yüzden öyle söyledim

• tcdd4242 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam makina gayet iyi ama beni aşıyor biraz benim aldığım zaman indirimdeydi biraz da ısrar ederek 3250 ye kapattım
    Aynen ben 3600 bütçesi olanlara şiddetle bu ürünü tavsiye ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockfield

Hocam Vatan Bilgisayardan 3200 e elden aldım , zaten imkanım olsaydı üst modeller düşünebilirdim .Monsterbook lara lafım yok ama MSI markası performans bakımından bana güven veriyor gerek Anakart üreticisi gerekse ekran kartı üreticisi olarak. Zaten PC nin özellikleri ne kadar yüksek olursa olsun önemli olan paçaların birbiriyle olan uyumu.MSI ın Bir üretici olarak PC deki uyumu iyi yaptığını düşünyorum.

Hocam sanırım siz de vatandan aldınız. 3200 e elden nasıl aldınız merak ettim dogrusu ben de rizeden kalktım trabzona gittim kampanyadayken elden alırım temiz olur diye yok o internet fiyatıymış burda 3500 den asagı inemezmisiz ben de mecbur internetten aldım aydın mağazasından kargoluyalar ins. tescir urunu yollamazlar da ustteki arkadasin ki gibi temiz cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben vatana 2 kez gittim. İlk gittiğimde 3500 TL Raf fiyatı ,2. gittiğimde(Almak İçin Gittim) 3400 küsüratlı bişeydi küsüratı tam hatırlamıyorum. İlgili kişiyle konuştum işte ücretini peşin vericem , internette te zaten 3200 e satıyosunuz , bu fiyata tamam deyin hemen alıyorum falan filan derken aldım makinayı Sağolsun çalışanlar da bu konuda yardımcı oldular.
    Bana da 7 dereden su getirttiler ya makinayı almaya geldim bos mu gideyim diyorum yapabilecegimiz bisey yok diyolar bosu bosuna yol masrafi yaptim ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışana göre değişiyor heralde hocam isteseler daha da indirim yapabilirler yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcdd4242

o kadar para verilmesine rağmen w8 vermemesi şaşırtıcı değil mi sizce , laptoplardan pek anlamam ama linux nedir yahu 3600 veriyorsun sana işletim sistemi bile vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

o kadar para verilmesine rağmen w8 vermemesi şaşırtıcı değil mi sizce , laptoplardan pek anlamam ama linux nedir yahu 3600 veriyorsun sana işletim sistemi bile vermiyor

Kardeşim kusura bakmada kırmak istemiyorum fakat anlamadıgını çok belli ediyorsun bu özellikler öyle havadan gelmiyor cihazlara varsa o paraya daha iyisi paylaş bizde öğrenelim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

quote:

Kardeşim kusura bakmada kırmak istemiyorum fakat anlamadıgını çok belli ediyorsun bu özellikler öyle havadan gelmiyor cihazlara varsa o paraya daha iyisi paylaş bizde öğrenelim

anlamadığımı yazdım zaten . benim dediğim daha iyi pc var vs. değil , sadece o parayı verip w8 alamamayı garipsedim

• Kakà kullanıcısına yanıt
    Dostum 200 tl daha ekleyip win8 ile satın alabilirsin adamlar özgür bırakmıslar seni diğer firmalar gibi win8 almaya zorlamıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.