Şimdi Ara

MSI GE60-414XTR ve Asus K55VJ-Sx077D Arasındayım, Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kaç gündür forumu okuyorum. Birbirine çok yakın bu 2 modelin bana uygun olabileceğini düşündüm.

Asus: Daha iyi işlemci, daha iyi önbellek (ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok) özelliklerine sahip.
    MSI: Daha iyi ekran kartı farkı var.
    Fakat bu Asus modelinin hoparlorü aşağıda deniliyor. Saçma geldi ama kullanmadığım için bilemiyorum ne kadar dezavantaj. MSI'ın da kasası biraz dandik diye yazanlar olmuş. Artılar, eksiler havada uçuşuyor :)

Önceden Asus N61JA vardı ve memnundum. Bir sel felaketine kurban gitti. :) Şimdi ister istemez tekrar asus'a da bakıyorum.

Kullanımda oyun oynarsam Football manager, çıkınca simcity, bir de hayatımdan vazgeçersem Diablo3 oynarım. Oyuna aşırı vaktim kalmıyor zaten ama ileride ne olur bilemiyorum.

7200 RPM olayı önemli gibi geliyor. Eskisi 5400'dü ve hiç iyi değil bana göre. Windows 7 elimde var eski bilgisayardan kalma o yüzden Freedos problem değil.

Ayrıca biraz daha bütçe ayırabilirim ama değecekmiş gibi gelmedi araştırmalarımdan sonra. 300-400 lira açılıyor ara ama eklenen şeyler çok fazla sonucu etkilemeyecek şeylermiş gibi. Yine de sebebiyle beraber olursa alternatiflere açığım.

Teşekkürler

• Fikir alamadık üstadlardan :)
  • Bu ikisi arasinda kaldiysan tabiki msi.asus dengi degilki.Msi ile kiyaslayacagim pc asus n56vz olmali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4400d-i7-3630qm-8gb-1-tb-4gb-vga-15-6-freedos-notebook-urun9102.html

Bunun gibi diyorsunuz herhalde. Ben tabii farkları çok bilemiyorum da, 5400 RPM li bir harddiskim vardı oldukça fark ettiğini düşünüyorum 7200 ile. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • Fark edesecegi yuzde 10 filandir hiz olarak.Belirleyici faktoru hdd degil ekran karti olarak belirleyin bence

• Peki asus'un ilgili modelini kıyaslayınca yine GE60 ön planda gibi?
  • Asusun onde oldugu nokta kasa kalitesidir.Msi ge60 in ekran karti dahil cogu bileseni asusdan iyidir.Kasa kalitesi cok iyi degil diyorlar yine de memnunlar

• Bileşenleri daha kaliteli olsun istiyorsanız benim gibi MSI'ı alabilirsiniz. Fakat kasası v.s. kaliteli olsun isterseniz Asus'u tercih edebilirsiniz. Bu MSI kalitesizdir, alınmazdır demek değildir. Bana sorarsanız MSI'ı alın. İmzamda kullanıcı klübünün linki var oradan takip edebilirsiniz gelişmeleri falan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.