Şimdi Ara

MSI GE60 602XTR-660XTR-662XTR-Lenovo Y500 SLI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Orijinalden alıntı: protego

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sahinizgi05

kardeşim iki verdigin linkde i5 yala

660'ın linkini vermeyi unutmuşum buyrun :Dhttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-660xtr-notebook-urun10364.html gerçi stoklarında yok.

Ve şöyle bir durum var. PCdepo'da fiyatlar devamlı artıyor. 4 gün önce 602xtr'nin fiyatı 1958 TL idi. Geçen 4 günü takip ettim her gün 30-40 lira arta arta 2097 TL olmuş bugün. Dolar şu an bu kadar artıyormu nedir bu artışın nedeni bu kadar?

Ayrıyeten bir yerde 659xtr modeli gözüme çarptı. Bunda hem ssd var hemde i7. Bir tek sanalmarketimde var orda da 2580 lira fiyatı. PCdepo getirseydi daha ucuz olurdu sanırım. MSI bu model isimlerini arapsaçına döndürmüş onlarca model var birbirine benzeyen ve belli bir sıralaması bie yok.

Bende bugün sanalmarketim den ge60 660xtr siparişi vericem. SSD yok ama 1-2 ay sonra ssd takarım şu an bütçem uygun değil. 12 taksitle 2.314liraya geliyor. İşlemciyi yükseltemezsin ama ssd takabilirsin.

Haklısınız. Fakat siz 2300 liraya alıyorsunuz. SSD taksanız yaklaşık 300 lira desek 2600 liraya denk gelir. 602xtr 2000 lira 600 tl işlemciye fark verilir mi? Ha verilir diyorsanız buyrunhttp://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd659xtr-core-i73630qm-8gb-128gb-ssd+750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos/p_48885/ i7 ve SSD olan model. Bu fiyata kadar çıkılacaksa da Lenovo Y500SLI almak daha mantıklı olur.

Lenovo Y500SLI almaktansa hem i7 hem ssd olan notebooku tercih ederim. 600 lira fark olmayacak 12 taksit yaptığım için 602xtr ve 660xtr aynı fiyata geliyor yani sadece ssd alsam 300 lira fark olacak benim fikrim bu şekilde bütçem yetseydi hem i7 hem ssd olanı şimdi alırdım.

12 taksit yapıldığında nasıl ikisi aynı fiyata geliyor onu anlayamadım ben? Taksit yapıldığında ikisinin de fiyatı artıyor değişen birşey?

Sanalmarketimde peşin fiyatına 12 taksit yapıyolar 660xtr 2.314tl 602xtr 2376tl pek bi fark olmuyor

Birini sanalmarketimden birini pcdepodan bakıyorsun :) Taksitli alırsan söylediğin doğru 602xtr sanalmarketimde olsaydı 600lük fark olacaktı. Peşin alımlarda ya da az sayıda taksitte yine benzer rakamlar söz konusu

İkisinide sanalmarketimden bakmıştım aslında. Neyse siparişi verdim bugün hadi hayırlısı bi sorun çıkmaz umarım.

sanalmarketimde 602xtr'yi ben göremedim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

660'ın linkini vermeyi unutmuşum buyrun :Dhttp://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-660xtr-notebook-urun10364.html gerçi stoklarında yok.

Ve şöyle bir durum var. PCdepo'da fiyatlar devamlı artıyor. 4 gün önce 602xtr'nin fiyatı 1958 TL idi. Geçen 4 günü takip ettim her gün 30-40 lira arta arta 2097 TL olmuş bugün. Dolar şu an bu kadar artıyormu nedir bu artışın nedeni bu kadar?

Ayrıyeten bir yerde 659xtr modeli gözüme çarptı. Bunda hem ssd var hemde i7. Bir tek sanalmarketimde var orda da 2580 lira fiyatı. PCdepo getirseydi daha ucuz olurdu sanırım. MSI bu model isimlerini arapsaçına döndürmüş onlarca model var birbirine benzeyen ve belli bir sıralaması bie yok.

Bende bugün sanalmarketim den ge60 660xtr siparişi vericem. SSD yok ama 1-2 ay sonra ssd takarım şu an bütçem uygun değil. 12 taksitle 2.314liraya geliyor. İşlemciyi yükseltemezsin ama ssd takabilirsin.

Haklısınız. Fakat siz 2300 liraya alıyorsunuz. SSD taksanız yaklaşık 300 lira desek 2600 liraya denk gelir. 602xtr 2000 lira 600 tl işlemciye fark verilir mi? Ha verilir diyorsanız buyrunhttp://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd659xtr-core-i73630qm-8gb-128gb-ssd+750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos/p_48885/ i7 ve SSD olan model. Bu fiyata kadar çıkılacaksa da Lenovo Y500SLI almak daha mantıklı olur.

Lenovo Y500SLI almaktansa hem i7 hem ssd olan notebooku tercih ederim. 600 lira fark olmayacak 12 taksit yaptığım için 602xtr ve 660xtr aynı fiyata geliyor yani sadece ssd alsam 300 lira fark olacak benim fikrim bu şekilde bütçem yetseydi hem i7 hem ssd olanı şimdi alırdım.

12 taksit yapıldığında nasıl ikisi aynı fiyata geliyor onu anlayamadım ben? Taksit yapıldığında ikisinin de fiyatı artıyor değişen birşey?

Sanalmarketimde peşin fiyatına 12 taksit yapıyolar 660xtr 2.314tl 602xtr 2376tl pek bi fark olmuyor

Birini sanalmarketimden birini pcdepodan bakıyorsun :) Taksitli alırsan söylediğin doğru 602xtr sanalmarketimde olsaydı 600lük fark olacaktı. Peşin alımlarda ya da az sayıda taksitte yine benzer rakamlar söz konusu

İkisinide sanalmarketimden bakmıştım aslında. Neyse siparişi verdim bugün hadi hayırlısı bi sorun çıkmaz umarım.

662xtr var aynı özellikler i5 + 128ssd

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd662xtr-core-i53230m-8gb-128gb-ssd+750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos/p_48887/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

662xtr var aynı özellikler i5 + 128ssd

http://www.sanalmarketim.com/msi-ge60-0nd662xtr-core-i53230m-8gb-128gb-ssd+750gb-gtx660m-2gb-156-full-hd-freedos/p_48887/

aynı özellikler ama daha pahalı. konuda öncelerde yazılmıştı 602 ve 662 nin farklı zamanlarda piyasaya sürülmesi dışında bir farkı yok. Bu yüzden pahalı 662 ile karşılaştırma yapmak doğru olmaz

• msi ge 70 kullanıcısı olarak lenovo y500 sli tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardev

msi ge 70 kullanıcısı olarak lenovo y500 sli tavsiye ederim

Bunu söylemenize neden olan konu nedir?
  • quote:

quote:

Bunu söylemenize neden olan konu nedir?

http://forum.donanimhaber.com/m_62358708/mpage_193/tm.htm#msglink_77886432

msjımı alıntılayamadım bardev olarak aratırsanız orada sebeplerini yazdım aşağıda muhalif ve destekleyen yorumlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardev -- 17 Temmuz 2013; 23:24:41 >
  • quote:

Sadece ya da belirli pclerde olan sorunu laptop icin genellemeniz yanlis bir tutum bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet problemler her notebook'da olacak şeyler değil ve Y500'ün de MSI tarafının da birbirine üstünlükleri var. Meretler ucuz işte alacağız mecburen param olsa gidip Toshiba Qosmio alıcam bakıcam keyfime
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Sadece ya da belirli pclerde olan sorunu laptop icin genellemeniz yanlis bir tutum bence.

notebookumda sorun yok belki biraz ısınıyor okadar , lenovo y500 sli daha iyi duruyor kağıt üstünde
  • quote:

quote:

quote:

notebookumda sorun yok belki biraz ısınıyor okadar , lenovo y500 sli daha iyi duruyor kağıt üstünde

Evet kagit ustunde oyle
    Ama uygulamada oyle degil iste
    Bu durumda msi daha agir basiyor

• Aslında ikisini de kullanmış biri olsa da güzel bir karşılaştırma yapsa
  • http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-s4400d-notebook-urun9102.html Buna ne dersiniz millet. Ekran kartı daha düşük ama Asus'ün kalitesi ayrıdır alinabilir bir ürün bence. Klavyesi aydınlatmalı. (Bazı yerlerde ekran kartına 4 bazılarında 2 GB yazmışlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi protego -- 18 Temmuz 2013; 15:09:04 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet kagit ustunde oyle
    Ama uygulamada oyle degil iste
    Bu durumda msi daha agir basiyor

iyi de bir lenovo y500 sli kullanıcısı çıktı hatta siz tartışıyorsunuz onla sürekli :D lenovo y500sli daha iyi dedi , sorun olarka ne var ki y500sli de? touchpad önemli değil ki yeni seride yokmuş galiba, hoparlörden cızırtı geliyormuş galiba ama hepsinde yokmuymuş neymiş onu tam bilmiyorum kulaklık takılıp halledilinir, sli deki Micro stuttering olayıda sli destekleyen oyunlarda güncel sürücüler yardımıyla atlatılmış diyorlar mesela sana muhalif olan arkadaşta ben sorun yaşamıyorum dedi. Yani oyun için daha iyi görünüyor diğer sorunlar servise verilip halledilebilinir ama msideki oyun performansını y500 sli seviyesine getiremeyiz

• Kullanan ms nedir bilmiyorli hocam.
    Sli destekleyen oyunlarda goruluyor zaten bu ms,
    Bilmeyen icin zaten pc sorunsuzdur
    Sli sistemi sorunlu bir sistemdir
    Arastirmadan yorum yapmaniz da yanlis.
    Link de atarim isterseniz simdi ms sorunu filan

• quote:

Kullanan ms nedir bilmiyorli hocam.
    Sli destekleyen oyunlarda goruluyor zaten bu ms,
    Bilmeyen icin zaten pc sorunsuzdur
    Sli sistemi sorunlu bir sistemdir
    Arastirmadan yorum yapmaniz da yanlis.
    Link de atarim isterseniz simdi ms sorunu filan

bende 602 XTR olanı alacam i5 yeterli olur fazla para vermeye hiçde gerek yok sonradan neden sdd taktırayımki
    pcdepo fiyatları cok uygun onun sebebinide söyleyim sanalda hediye cok pcdepoda yok vede sanal marketin yeri antalyada işlek yerde birazda o etki edebilir
    en iyi pc depo ALLAHIN İzni ile haftaya cuma bende sipariş verecem unboxin bende yapım video ekelrim foruma

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodrages

quote:

Selamlar arkadaşlar ağrılık olarak oyun amaçlı notebook arıyorum. Şimdiden söyliyeyim yeni nesil için param yok o yüzde ge70 önermeyin Bütçe 2100-2200 max. ama ne kadar düşerse o kadar iyi.

602XTR ile 662XTR arasında görünürde hiçbir fark yok. Her şeyleri tastamam aynı. Fiyatları da biraz farklı neden ki? Bunu biri açıklarsa sevinirim ekrana bak bak sabahtan beri gözlerim ağrıdı bir fark da bulamadım.

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-602xtr-i5-3230m-8gb-128gb-ssd-750gb-15-6-2gb-gtx660m-freedos-notebook-urun9590.html

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-662xtr-notebook-urun10395.html

İki modelde aynı. Bir fark bulamadım.

660 modelinde i7 var ve ssd yok. GT660M zaten çok çok iyi bir kart değil performansın işlemciden ziyade ekran kartına takılacağına düşünüyorum. Ve pc açılışının vs. hızlı olmasını tercih ederim.

Lenovo Y500.. Fiyatı düşerse düşünebilirim. Fakat ağır olması düşündürüyor MSI'larla arasında çok fark var. Taşınabilitesi önemli..

Fiyat farklarının neden olduğunu bende merak ediyorum açıklanması iyi olur

+1

• quote:

Selamlar arkadaşlar ağrılık olarak oyun amaçlı notebook arıyorum. Şimdiden söyliyeyim yeni nesil için param yok o yüzde ge70 önermeyin Bütçe 2100-2200 max. ama ne kadar düşerse o kadar iyi.

602XTR ile 662XTR arasında görünürde hiçbir fark yok. Her şeyleri tastamam aynı. Fiyatları da biraz farklı neden ki? Bunu biri açıklarsa sevinirim ekrana bak bak sabahtan beri gözlerim ağrıdı bir fark da bulamadım.

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-602xtr-i5-3230m-8gb-128gb-ssd-750gb-15-6-2gb-gtx660m-freedos-notebook-urun9590.html

http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-662xtr-notebook-urun10395.html

İki modelde aynı. Bir fark bulamadım.

660 modelinde i7 var ve ssd yok. GT660M zaten çok çok iyi bir kart değil performansın işlemciden ziyade ekran kartına takılacağına düşünüyorum. Ve pc açılışının vs. hızlı olmasını tercih ederim.

Lenovo Y500.. Fiyatı düşerse düşünebilirim. Fakat ağır olması düşündürüyor MSI'larla arasında çok fark var. Taşınabilitesi önemli..

GE660XTR >>http://www.pcdepo.com/msi-ge60-0nd-660xtr-notebook-urun10364.html

Lenovo performans konusunda daha iyidir vatanda 470li seriyi şehirinde yoksa şehir dışından getirt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lenovo ile msi karsılastıran konuları açmayın lütfen forumda o kadar çok konu varki çöplük oldu artık.. cevaplarda hep aynı geliyor zaten...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.