quote:Orijinalden alıntı: Cengaver53 quote:Orijinalden alıntı: tokhane batarya kalibrasyonunda asia mı seçcez europa mı Hangi modeli kullanıyorsun öyle birşey mi var ilk defa senden duydum,hangisini seçersen seç kalibrasyonu yap yeterki. yaptım
quote:Orijinalden alıntı: Lesilauv Batarya kalibrasyonunu ben MSI'ın kendi sitesinden indirdim. Yalnız 3 saat kadar sürdü herhalde. kardeş ben pc alalı 1 haftayı gecdi ben ne yapmam lazım şimdi yapsam olurmu
quote:Orijinalden alıntı: Lesilauv Batarya kalibrasyonunu ben MSI'ın kendi sitesinden indirdim. Yalnız 3 saat kadar sürdü herhalde. bide kalibrasyon yaptırmazsak bi sorun olurmu ben şuanda kullanıyotum akşam fullde bırakıyomrum sabaha bi bakıoyom % 96 inmiş
quote:Orijinalden alıntı: Chanser Battery calibration programı çalışmıyor bende ya msi ge60 var programı acıyorm hiç birşey başlamıyor win 7 64 bit var yardım edebilcek var mı ? Hocam çözdünüz mü sorunu ?
Yazılımı buradan indirebilirsin: https://service.msicomputer.com/msi_user/support/TechFAQdetail.aspx?formid=3307