seninki is kullanabilirsin her türlü yardımcı olabilirim bir pm yeter
quote:
Orijinalden alıntı: Metalliazz
Hadi ya o zaman bende şu bios güncellemesine bakayım :)
hangi oyunda okadar görüyorsun
PrestigeMan
kullanıcısına yanıt
League of legend ( GPU = 73 , CPU = 88 )
Crysis 3 ( GPU = 87 , CPU = 95 )
Orta ayarlarda lol de 55 - 60 arası görüyorum.
FasterTR
kullanıcısına yanıt
Dostum şu technopat mıydı neydi orda adamlar youtube üzerinden tek tek anlatmışlar onu izleye izleye bi şekilde yapmaya çalışıcam :)
PrestigeMan
kullanıcısına yanıt
Ben full ayarlarda 60 fps sabitleyerek bahsettiğim dereceleri görüyorumda bu kadar fazla olmaması lazım ya. Hele crysis 3 te laptop yanıyor resmen
kardes hepsi normal değerler crysis 3 bilgisayarları en çok zorlayan oyundur r9 295x2 bile zorluyo 850m nasıl zorlamasın kardes ama sen yinede güncellemeyi yap
quote:
Orijinalden alıntı: Metalliazz
Ben full ayarlarda 60 fps sabitleyerek bahsettiğim dereceleri görüyorumda bu kadar fazla olmaması lazım ya. Hele crysis 3 te laptop yanıyor resmen
Kardeş afedersin de kaç kere diyeceğim. Hepsi normal değerler. O yukarıda 55-60 derece de kusura bakmasın ama sallamış bir tarafından. Ya klimalı odada buz gibi duruyor ya da eskimolarda falan yaşıyor. Dediği şey mantığa aykırı. Şu konuyu artık akfana takmana gerek yok. Hepsi normal sıcaklıklar.
NomadCRY
kullanıcısına yanıt
Tamam dostum kızma yahu bişey demedim :(
Hırs yapmış eleman tokatlıcak ikimizide. Sakin ol. Farkettiysen yada iyi okuduysanız orta ayarlarda dedim. Arkadaş full grafikle oynuyor. Dememim sebebi orta ayalarda oynasın diye.
Aldığı değerlerde gayet normal full grafikte bi problem yok
Hocam biraz geç olacak fakat attığınız linkteki cihazı almayı düşünüyorum. Vatan bilgisayar ile ilgili çok kötü yorumlar var. Önerir misiniz acaba almamı oradan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme