Şimdi Ara

Msi GE60 Yüksek Hız Fan Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
86
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Msi GE 60 0ND modelini kullanıyorum. Sorunum sistem boşta fan hızının belli bir seviyeden aşağıya inmemesi ve bu seviye biraz rahatsız edici ses çıkırıyor. Birden oldu bu sorun. Yüksek hızda çalıştığından dolayı ekran kartı 28, işlemci ise 35'lerde geziyor. O sorun olmadan önce ekran kartına deneme amaçlı msi afterbutrner ile birkaç kere overclock yapmıştım ondan sonra oldu.

Biosu falan yeniden güncelledim ama sorun yine aynı fan sürekli yüksek biraz yüksek çalışmaya devam ediyor. Hatta ufak bir yüklenmede hemen birden hızlanıyor yani internette yeni bir sekme açarken bile bunu yapıyor.

Sesten rahatsız olmasam birşey değilde cidde derecede insanı gıcık ediyor. Bu sorunu çözmem için lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ses sorunu yüzünden bilgisayarı açasım bile gelmiyor. Herhangi 2. Parti programlar ile falan önleyemezmiyiz.

Bi ara bu serilerde fan sorunu yine vardı ve geçici olarak "rweverything" adlı program ile bir ayar yaparak sorun gideriliyordu yine bu programı kullanarak yapamazmıyız arkadaşlar? Boşta çalışma hızını bir tık azaltsam yine yeter. Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.