Şimdi Ara

MSI GE62-6QC-065TR APACHE CORE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    bir ips değil ama mat olması benim işime geldi
    sıkıntısını çekmedim.
    tek sıkıntı oyunlar harici intelin grafik arabirimine geçiyor laptop onu bir ayarlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercer2005

bir ips değil ama mat olması benim işime geldi
    sıkıntısını çekmedim.
    tek sıkıntı oyunlar harici intelin grafik arabirimine geçiyor laptop onu bir ayarlayamadım

bir ekran hem IPS hem de mat olabilir yani IPS in karşıtı mat ekran değil. IPS panelini ifade ediyor.
    bu arada ürünü daha uyguna bulmak mümkün

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10953

5100 lere kadar düşmüşş fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

Vw'den neden vazgeçtiniz şuradakihttp://www.sadecenotebook.com/asus-n551vw-cn007t-pmu400990

Fiyat farkıyla 350 lira kar oluyor msi a göre asus'un ekran ve ses kalitesini de daha çok övüyorlar. Araştırmalarım sonucu asus'un daha stabil olduğunu gördüm asusa kayıcam gibi.

Oyun bilgisayarlarında tepe noktası MSI'dır, ayrıca linkini attığınız cihaz oyun kasası bile değil, oyun oynamak için üretilmiş bir cihaz değil. Ve fazlasıyla ısınan bir ürün. MSI IPS ekran kullanıyor ve RGB verme oranı Asus'a göre daha yüksek, MSI % 86 RGB renk verirken Asus 79'da kalıyor. Ekran konusunda Asus'un övülecek bir şeyi yok.

Asus daha stabil diye bir şey de yok, tam tersine linkteki ürün oyun oynamak için dizayn edilmemiş olduğundan uzun süreli kullanımlarda pestili çıkacaktır.

MSI'ın çok daha güzel olan tasarımı, kasası, malzeme kalitesi ve dayanıklılığı, çift fanlı etkili soğutması, tüm komponentlerin oyun oynamak için dizayn edilmiş olması, USB 3.1 Type C slot ve bir oyun bilgisayarı olduğu için beraberinde getirdiği pek çok ek özellik varken Asus N551VW seçmenin en ufak mantığı yok. Hele ki N551'de 5400 RPM hard disk kullanılması tam bir faciadır, ASUS inatla pek çok ürününde 5400 RPM disk kullanıyor ve bu resmen insanlarla dalga geçmektir. Ve çok çok önemli bir fark bu.

Ayrıca Asus'ta 4K panel yok, ve MSI da IPS panel kullanıyor, pek çok testte de başarı oranı yüksek olan bir ekran.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 7 Haziran 2016; 18:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SirDeschain

Asus'un ekranında ışık sızması olsa da 4k ips panel kullanılmış msi'ın ekranı görenlerde hayal kırıklığı diye nitelendiriyorlar genelde.

4K panel yok, ve MSI da IPS panel kullanıyor, pek çok testte de başarı oranı yüksek olan bir ekran. RGB renk verme oranı MSI'da 86 iken Asus'ta 79.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

2016 da çıkan oyunları en iyi ihtimalle 960m low-medium açacak kaymağını yiyemeden gpu sıkıntısı çekeceksin

Yok öyle bir şey kardeşim yok. Yorumlarını okudukça şaşırıyorum, cidden öyle bir abartıyorsunuz ki şu yorumları işten anlaşılmayan bilgi almak isteyen biri okusa GTX960 kötü bir kart sanar vazgeçer. Güncel oyunların çoğunu da gayet güzel ayarlarda yüksek FPS değerlerinde oynatabiliyor, birkaç oyun var high seviyede yetersiz kaldığı, onların büyük kısmı da optimizasyon sorunu olan oyunlar zaten. Bu sorun da zaten ayarları medium-high, low-medium gibi kombinasyonlarla karıştırarak çözülebilir. GTA, MGS, Fallout vs. bu gibi oyunlarda gayet iyi performans veren bir kart. Öyle yazdığınız gibi güncel oyunlarda low-medium oynatıyor gibi bir durum yok saçmalamayın, attığınız linkte de genel olarak çizdiği performans iyi zaten. Kronik bir sorunu da olmayan, incelemelerde testlerde de hep iyi sonuçlar veren, gayet yüksek performanslı mennun kalınan bir kart. Öyle bir yazmışsınız ki gören de performansı düşük bir kart sanacak. Ben önceki laptopım olan GTX850M ile bile 2 yıl boyunca oyunları high'da oynadım en kötü medium - high şeklinde karıştırdım. Bu şekilde yorumlarla insanların aklını bulandırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NomadCRY -- 8 Haziran 2016; 20:13:35 >

• Konuyu yeniden açıyorum. :D

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge62-apache-core-i7-6700hq-26ghz-16gb-128gb-ssd-1tb-156-gtx960m-w10.html#genel-bakis

http://www.incehesap.com/msi-gs60-6qdghost-216xtr-fiyati-29932/?ref=go

Bu fiyat farkına değer mi sizce. Biri gtx960m diğeri gtx965m kullanıyor. gs60 hafif ve estetik duruşu var. Fakat o fiyat farkına değer mi bilemedim.

• Aradaki fark sadece GTX965'le sınırlı değil hocam. GS60'ın tasrımı daha ince, daha hafif ve steelseries klavyesinde renkleri değiştirilebilen arka aydınlatmaya sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Draker

Aradaki fark sadece GTX965'le sınırlı değil hocam. GS60'ın tasrımı daha ince, daha hafif ve steelseries klavyesinde renkleri değiştirilebilen arka aydınlatmaya sahip.

Evet haklısın ama bu ürünün ince olması ısınma açısından bir sıkıntı yaşatıyor diyenler var.
  • İnce olması, daha fazla ısınacağı anlamına gelmez hocam. Anandtech'in testlerine bir göz at:

http://www.anandtech.com/show/8410/msi-gs60-ghost-pro-3k-review/5

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.