Şimdi Ara

msı ge62vr 7rf yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Güç seçenekleri sekmesinden, pilde çalışırken yüksek performansa alırsan fps artışı sağlarsın. Çünkü sistem pilde çalışırken otomatik olarak güç tasarrufu moduna girer.
  • Güç Seçenekleri - Plan Ayarlarını Değiştir - Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir - Nvidia Grafik Güç Ayarları - Pilde Maksimum Performansı ayarlarsan, pilde çalışırken oyunlarda sorun yaşamazsın. Ama pilin çabuk biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckyslevın

quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

quote:

Evet evet onlar da güncel ama tamamdır sorunu buldum ben. Buraya da yazayım varsa böyle bi sorunu olan halletsin burayı okursa. Sorunun çözümü şöyle; pc ye mouse takılıyken touchpad i kapattım sorun çözüldü. Onla alakalıymış.

Bende sorun çözülmedi aslında çok da büyütülecek bi sorun değil. Bazen sağ tık yaparken ya da pil şeyine tıklarken sağ alttan nvida gpu'ya geçiş yapıyor nedensizce sonra tekrar intele dönüyor bu arada takılma yaşıyorum

yok o normal o benim eski pc de de oluyo bütün pclerde var o bi problem deil yani

Yeni Windows 10 güncellemesinde çözüldü sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Algerias

Güç Seçenekleri - Plan Ayarlarını Değiştir - Gelişmiş Güç Ayarlarını Değiştir - Nvidia Grafik Güç Ayarları - Pilde Maksimum Performansı ayarlarsan, pilde çalışırken oyunlarda sorun yaşamazsın. Ama pilin çabuk biter.

yok o zaten en yüksekte yapmıştım onun ayarını ama yine de düşük oluyo fps ama sanırım ekran kartı gtx1060 olduğu için de yapıyo olabilir ne olursa olsun çektiği güç yetmiyo performanslı bi model olduğu için yani öyle düşünüyorum.
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    ya zaten var ya w10 la alakalı bi problem olduğu belliydi çıktı çıkalı sevemedim şu w10 u hiç iyi yapamadılar. Ama iyi bari çözebildilerse henüz gelmedi bana güncelleme nisan 11 de gelecek sanırım o da
  • arkadaşlar yeni w10 güncellemesinden sonra power tuşunun bi solundaki tuş bende çalışmamaya başladı aynı sorunu yaşayan var mı
  • laptoptan memnunmusun ? indirimdeyken almak istiyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi tabi memnunum o fiyata daha iyisini bulamazsın zor :)
  • quote:

bu arada arkadaşlar bi sorum daha olacak şimdi laptoplarda pilde oyun oynarken performans düşüklüğü yaşanması normaldir bu bilinen bişey fakat şunu sorucam bu pc de cs go yu fişe takılı oynadığımda 250-300 arası fps alırken pilde oynadığımda fps 30 a düşüyo ve hiç oynatmıyo oyunu haliyle yani pil ile fişe takma arasında bu denli farkın olması bana pek mantıklı gelmiyo açıkçası yani 100 e 120 ye düşsün hadi 90 a düşsün de 30 nedir yani bilgisi olan arkadaşlar var mı yardımcı olabilecek bu konuda yani normal mi bu durum

Harici ekran kartı devreye girmezse 30 frame alırsın. Nvidia kontrol panelinde, harici ekran kartı oyunda devrede mi?
  • Hezarfen Çelebi kullanıcısına yanıt
    tabi tabi devrede nvidia çalışıyo oyuna girince
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.