Şimdi Ara

Msı GE70 20E + (SSD) ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
3.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar zamanını ayırıpta yorumda , yardımda bulunan arkadaşlara tek tek teşekkür ederim.Yarın SSD'li modeli sipariş edeceğim inşallah.Ardından win8 de yükledim mi tamamdır
  • serokar1 kullanıcısına yanıt
    Nereden alacağınızı sorabilir miyim? Şu an en iyi seçenek sanalmarketim gibi duruyor, orda da 3300. 3000'e doğru inse ben de alacağım ama...
  • Hocam sanalmarketim'den almaya karar verdim dediğin gibi en uygun orası şu an.Fiyat biraz abartı bence de ama artık sıyırıcam kafayı.Ne zaman geleceğini distribitörler bile bilmiyor biz nasıl bilelim :D Haziran başı oldu,içinde gelecek oldu,en son Haziran sonu-Temmuz başı oldu,şimdi ise belli değil msi'dan 2 ay var diye mesaj gelmiş bir arkadaşa forumda görmüştüm.Ben aradım bizzat Msı'ın kendi sitesinde verdiği firmaları.Sonuç yok.
    Uzun lafın kısası ben beklemekten bunaldığım için gözümü karartıp alacağım hocam.Ha belki ben aldıktan sonra stoklara gelir fiyatlar 3000'e kadar geriler onu bilemem hocam o da sizin kararınız bekleyip beklememek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serokar1 -- 27 Haziran 2013; 10:14:18 >

• Sonuç ne oldu aldınız mı Ssd'li GE70 2OE 'yi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue3455

Sonuç ne oldu aldınız mı Ssd'li GE70 2OE 'yi ?

Ben de merak ettim hocam nerden aldınız kaça aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pictub

quote:

alamadım arkadaşlar. trafık kazası geçırdim arabanın tamırı ıcın ayırdım parayı .Yenı yeni toparladım parayı ama stoklarda yok şımdıde...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

quote:

quote:

alamadım arkadaşlar. trafık kazası geçırdim arabanın tamırı ıcın ayırdım parayı .Yenı yeni toparladım parayı ama stoklarda yok şımdıde...

Hocam çok geçmiş olsun üzüldüm ya :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serokar1

quote:

quote:

Hocam çok geçmiş olsun üzüldüm ya :(

Sağolun hocam öyle bısey atlattık ıste . Cana gelecegıne mala gelsın napalım.Şimdi bende beklemedeyım bakalım pc yı

• Bnde bu modeli alcam acaba alıp kullanan varmı değerlendirmesi ne acep

• bu ssd modelin gtx765m ekran kartı var fakat güncelleme yapmıyor bendemi sorun var?
  • kullanıyorum hiç bir problemini görmedim
    mükemmel bilgisayar 10 numara tavsiye ederim
    (ebrar bilgisayardan elden aldım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sjenka

bu ssd modelin gtx765m ekran kartı var fakat güncelleme yapmıyor bendemi sorun var?

ben işletim sistemsiz alıp korsan win7 kurdum çok sık güncellemiyorum ama arada kendisini güncelliyor sistem
    onun dışında fazla oyun oynayamıyorum üni sınavlarına çalışıyorum bu sene o yüzden fazla yardımım dokunamıcak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.