Şimdi Ara

MSI GE70 2OE'ye alternatif? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Duyanda 750 sli gtx770 le aynı performansı veriyor sanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • In Time kullanıcısına yanıt
    Valla dostum bende duydum da o zaman beklemeli sistem varmış herkesin bahsettiği gibi şuan hemen teslim sistemi var neyine güvenmiyorsunuz anlamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desmotes kullanıcısına yanıt
    Dostum bir şeyi araştır sonra yorum yap aşağıdakı testler gpu boss da yapılmış istersen notebookcheck dede bakabilirsin  MSI GE70 2OE'ye alternatif?
     MSI GE70 2OE'ye alternatif?

• hocam bende lenovodan aldim degisim notebook ile degisim goturup yapmam gerektigini soylendi de para iadesi yapmak istiyorum. nasil ugrastiriyorlar mi ? yoksa hemen veriyolar mi bugun servisden alacagim notebook fabrika cikis olarak. internetten ldigim icin tum magazalardan halledebilir miyim ayrica?
  • Wingsaber kullanıcısına yanıt
    Hiç uğraştırmadılar beni.Sadece mağaza müdürünün gelmesini bekledim biraz o olmadan yapamıyorlarmış.Aldığım mağazaya iade ettim.Yalnız internetten alınan ürün nasıl iade ediliyor onu bilmiyorum.
  • topkapi ya gidecegim zaten urun ordan gonderilmis. her hangi birine desek degsim formum var para iadesi istiyorum bunun yerine ilgilenirler heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

quote:

Orijinalden alıntı: balzach

quote:

Orijinalden alıntı: infazciyunus31

Dostum boşver lenovo filan bende ge60 ın aynısı olan monster var daha bir sıkıntı çekmedim çeksemde problem olmaz fokus bilgisayar anında çözüyor

Anladım Şubat sonu geliyor birkaç model daha gördüğüm kadarıyla Monster'da.Başka tatmin edici bir marka yada model yok ortada ne yazık ki..

Gigabyte P35K
    Gigabyte P25W
    Gigabyte P25K modellerine bakabilirsiniz. PCdepo satışını yapıyor, ebrar satışa başlayacak.

gigabyte p25k al 3.500 tl bütçe varsa malzeme kalitesi macbooktan iyi 3 saat crysis 3 oymadık arkadaşımla klavyenin altına azcık ısı bile gelmedi hepsi buradada satılıyor ama bütçeyi geçiyorsa monster abra a7 al malzeme kalitesi çok kötü ama özellikleri çok iyi ve ısımıyo ama en iyi alternatif bütçe yeter gigabte p25k ama 15.6 inç ips ekran olduğu ve görüntü kalitesinin büyüsüne kapılıp zaten takmıycan kafaya tek sorun bütçeyi aşması bende lenovo gt755m sli vardı iade ettim aynı sorunlar olduğu gibi vardı bide wifi çalışmıyodu gigabyte para yeterse süper oluyor söleyeyim

asus n550 jk bakabilirsin ekran kartı gtx850m ama biraz düşük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Son mesaj 19 şubat 2014. Adam cihazı alıp eskitmiştir bile sen yeni mesaj atmışsın
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.