Şimdi Ara

MSI GE70 2PC 460 XTR ( inceleme ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim eğer oyun testide yaparsan paylaşirmısın
  • Arkadaşlar merhabalar.bilgisayarı alalı bayağı zaman oldu.sürekli şehir dışında olduğumdan incelemeye devam etmek için vakit ayıramadım.lakin şöyle bir konu var,bilgisayarın hard disc'inden gelen cızırtı sesleri biraz rahatsız edici olabiliyor,ekranda dalgalanmalar olmaya başladı garip garip titremeler oluyor,tam ekran dizi veya film izlerken ekran çıldırıyor bazen,yumruk atmış gibi bembeyaz oluyor falan.böyle sorunlar baş gösterdi,elektronik alet neticede.değişim için servise götürmeyi planlıyorum,gelişmeleri buraya yazacağım..
  • Simdi bende monster abra a7 v3.2 dusunuyorum msi ge70 ile ayni kasa ama donanim yuksek msi almak i yoksa monster mi karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadEagle06

Simdi bende monster abra a7 v3.2 dusunuyorum msi ge70 ile ayni kasa ama donanim yuksek msi almak i yoksa monster mi karar veremedim

Monster için olumlu yorumlar var,hatta bana da sordu arkadaşlarım neden monster almadın oyun için daha iyi değilmi diye ama önceden beri Msi a sempatim var o sebepten Msi tercih ettim.Benim aldığım model için ekranda kendiliğinden çıkan sorun dışında hiçbir problemim olmadı.Oyun ve günlük kullanım performansı çok taymin ediciydi.Bir çok online oyun haricinde(online oyunlarda kasıcağını düşünmüyorum zaten),CodAW,Metro Redux ve Cmr Dirt3 denedim hepsi 1920x1080 full+full hiç kasılma yaşamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AneshesiaTR

kardeşim öncelikle hayırlı olsun :D bende aynı cihazı aldım ancak hdd den cızırtı geldiği için servise gönderdim değişim raporu verdiler ve bugün yeni cihaz geldi bundada öncekine kıyasla az da olsa cızırtı geliyor. sende böyle bir sorun varmı

Hocam aynı pc bendede var bu hdd deki cızırtı olayı bendede var sırf bunun için hdd yi söküp ssd alasım var sizdeki sorun çözüldümü servisten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

quote:

Orijinalden alıntı: AneshesiaTR

kardeşim öncelikle hayırlı olsun :D bende aynı cihazı aldım ancak hdd den cızırtı geldiği için servise gönderdim değişim raporu verdiler ve bugün yeni cihaz geldi bundada öncekine kıyasla az da olsa cızırtı geliyor. sende böyle bir sorun varmı

Hocam aynı pc bendede var bu hdd deki cızırtı olayı bendede var sırf bunun için hdd yi söküp ssd alasım var sizdeki sorun çözüldümü servisten sonra

Ben ilk cihazı değişime göndermiştim. Tekrar gönderdi kleri de aynı şekildi sorun olduğunu görünce iade edip paramı almıştım

• Bu modelde msata ssd takma yuvası 1 adetmi 2 adetmi msın kendi sitesinde süper raid gözükmüyorda 1 adet msata girişimi var arkadaşlar bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktay_42

Bu modelde msata ssd takma yuvası 1 adetmi 2 adetmi msın kendi sitesinde süper raid gözükmüyorda 1 adet msata girişimi var arkadaşlar bilgisi olan varmı

GE70 üzerinde iki adet mSATA yuvası var hocam:

MSI GE70 2PC 460 XTR ( inceleme )

• Ahmet453 kullanıcısına yanıt
    hocam ben söktüm arka kapağı ama tek ssd girişi var zaten msı ge70 2pc nin official sitesinden bakınca süper raid olmadığını gördüm ge70 2pc apachelerde tek ssd var şu an öğrendiğim 240gb msata alacağım artık belli oldu yinede teşekkürler.
     MSI GE70 2PC 460 XTR ( inceleme )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay_42 -- 11 Şubat 2016; 11:37:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.