Şimdi Ara

MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz
    Laptop ın ilk ve tek kullanıcısıyım. İş için kullanmaktaydım ama artık yeni bir sisteme geçtiğim için satma gereği duydum. Klavyeden ve touch padden de anlaşılacağı üzere oyun amaçlı kullanılmamıştır. Kozmetik olarak iyi durumdadır fakat havaalanında sırt çantasının yere düşmesi sonucu dış kasada eğilme olmuştur açıp kurcalayıp bozmakta istemedim açıkçası kullanıma engel bir durum değildi çünkü. İntel HD Graphics 4600 ve Nvidia GTX 765M ekran kartı bulunmaktadır. 16 GB Ramli Modelidir. 500 Gb HDD mevcuttur ama alan arkadaş SSD ile değiştirirse çok daha faydalı olacaktır. Çünkü harddisk ömrü tamamladı diyebilirim. Sadece Cihaz ve şarj aleti vardır. Batarya 1 defa değiştirildi pilden kullanımda 15 20 dk kadar felan ancak gidiyor şuan da. Kullanmadığım için tekrardan değiştirmeyi düşünmedim. MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.