Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz Satın Al 22 Temmuz 2023 21:03 1 1 MSİ GE70 İ7 4700MQ 2.40GHz Laptop ın ilk ve tek kullanıcısıyım. İş için kullanmaktaydım ama artık yeni bir sisteme geçtiğim için satma gereği duydum. Klavyeden ve touch padden de anlaşılacağı üzere oyun amaçlı kullanılmamıştır. Kozmetik olarak iyi durumdadır fakat havaalanında sırt çantasının yere düşmesi sonucu dış kasada eğilme olmuştur açıp kurcalayıp bozmakta istemedim açıkçası kullanıma engel bir durum değildi çünkü. İntel HD Graphics 4600 ve Nvidia GTX 765M ekran kartı bulunmaktadır. 16 GB Ramli Modelidir. 500 Gb HDD mevcuttur ama alan arkadaş SSD ile değiştirirse çok daha faydalı olacaktır. Çünkü harddisk ömrü tamamladı diyebilirim. Sadece Cihaz ve şarj aleti vardır. Batarya 1 defa değiştirildi pilden kullanımda 15 20 dk kadar felan ancak gidiyor şuan da. Kullanmadığım için tekrardan değiştirmeyi düşünmedim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 5500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana, Çukurova Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SAMSUNG Galaxy Watch 7 Kapalı Kutu [SATILDI] Samsung Watch 6 40mm Sıfır Kapalı Kutu [SATILDI] HP Victus 15 i5 13500 İşlemci 8GB Ram 6GB Rtx3050 512GB SSD 144HZ Sıfır Kapalı Kutu [SATILDI] Huawei GT 3 Pro Sıfır Kapalı Kutu