Şimdi Ara

MSI GE72 2QE-034XTR LAPTOP SES SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msi laptopu yeni aldım fakat bazen bilgisayarı açınca veya hiç bir işlem yapmazken tiz bir ses geliyor. bunun nedeni ne olabilir. ses yüksek değil fakat dikkat edince hafiften geliyor. ekran kartından veya ssd den olabilir diye düşünüyorum fakat pek bilgim yok açıkçası. iyi anlayan bir arkadaş var mıdır acaba forumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: waLkE

msi laptopu yeni aldım fakat bazen bilgisayarı açınca veya hiç bir işlem yapmazken tiz bir ses geliyor. bunun nedeni ne olabilir. ses yüksek değil fakat dikkat edince hafiften geliyor. ekran kartından veya ssd den olabilir diye düşünüyorum fakat pek bilgim yok açıkçası. iyi anlayan bir arkadaş var mıdır acaba forumda.

Dostum Ben de bu laptop tan almayı düşünüyorum da,izlenimlerinizi birkaç cümle ile paylaşabilir misiniz acaba?
  • walla güzel notebook. Ağır değil, MSI yazılımları kaliteli, oyun performansı yüksek. Tek sorunu yüksek ayarlarda oynarken klavye ısınıyor ve rahatsız ediyor belli bir süreden sonra. Fanları biraz sesli çalışıyor tam açıkken. Ayrıca sanalmarketim adlı firmadan sakın alma. Ben aldım çok pişman oldum. Ürünün arkasında durmuyorlar. Köprüyü geçene kadar yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: waLkE

walla güzel notebook. Ağır değil, MSI yazılımları kaliteli, oyun performansı yüksek. Tek sorunu yüksek ayarlarda oynarken klavye ısınıyor ve rahatsız ediyor belli bir süreden sonra. Fanları biraz sesli çalışıyor tam açıkken. Ayrıca sanalmarketim adlı firmadan sakın alma. Ben aldım çok pişman oldum. Ürünün arkasında durmuyorlar. Köprüyü geçene kadar yani.

Sanalmarketim konusunu biraz açar mısın?En uygun fiyat orada, ama sen sıkıntılı diyorsun.Nasıl bir sorun yaşadınız acaba? Sakata gelmeyelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürünü aldım usb portu problemli çıktı. ayrıca şu an klavyesinde problem var gibi ctrl ve 3 tuşları tam basmıyor. bastığım zaman sanki tuşun alt tarafı kırık gibi ses geliyor. başta normaldir dedim fakat şu an sıkıntı yaşamaya başladım. neyse firmadan değişim istedim servise göndereceğiz değişim yapacaklar falan filan dediler gönderdim servise kullanıcı hatası dedi servis değişim yapmadılar. baya uğraştım adamlar hiç takmadı. ihtarname çektim şu an mahkemeyle uğraşıyorum yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.