Şimdi Ara

MSI GE72VR Apache pro GTX 1060 1 aylık hiç kullanılmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Sivas İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Oyun oynamak için aldım ancak 1 yaşında bebeğim var yürümeye başladı yanına yaklaştırmıyor.

Aynı zamanda tez dönemindeyim. Yani kenarda duruyor.

En ufak bir sorunu bile yok. Vatandan 1 ay önce aldım 2 yıl garantisi vardı 3 ay da uzatma geldi kampanyadan yani 2 yıl 2 ay daha garantisi var.

Şu an sıfırına internetten kendiniz bakın. Benim istediğim rakam 5500 tl. Sıfırıyla arasındaki 1000 tl ile cep telefonunuzu falan yenilersiniz çünkü bu da sıfır.

Fotoğraf isteyen olursa whatsapptan atabilirim. Hatta çalışır durumda video vs de atabilirim.

Sivas, Ankara, Tokat, İzmir elden teslim olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtsaykopat -- 26 Temmuz 2017; 1:50:31 >

• 6000 tl revize. Bu rakamı halanızın oğlu bile vermez size.
  • Mağaza fiyatından bile pahalı.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GE72VR APACHE CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-256GB SSD+1TB-17.3''-GTX1060-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72vr-apache-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 22 Nisan 2017; 11:38:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Mağaza fiyatından bile pahalı.
    www.vatanbilgisayar.com
    MSI GE72VR APACHE CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-256GB SSD+1TB-17.3''-GTX1060-W10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72vr-apache-core-i7-6700hq-2-6ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html

1 tane teşhir ürünü kalmış mağaza fiyatından pahalı diyor

Sen onu al.

• 960M ekran kartı ve 5000 :):):):):)varmı böyle mallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyata asiri acil revize gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Halah_Sumul

Fiyata asiri acil revize gerekiyor.

7000tl lik ürünü kaça satmak lazım 2500 iyi mi? 2500 fazla oldu en iyisi 1000 olsun düz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayirli satislar ama 6000 alti olsa daha iyi olur. Zaten kdv indidimiyle 6000 tl oluyor fiyati. Hele ki kutusu acilmis bir aylik urunden bahsediyorsak.

Yine de satisiniza golge dusurmek istemiyorum sadece alici arkadaslar icin tarafsiz bakis acimi sundum.

Ge72vr piyasadaki alinabilecek en iyi bilgisayarlardan biridir. Bunu da not dusmek gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: YBK_

Hayirli satislar ama 6000 alti olsa daha iyi olur. Zaten kdv indidimiyle 6000 tl oluyor fiyati. Hele ki kutusu acilmis bir aylik urunden bahsediyorsak.

Yine de satisiniza golge dusurmek istemiyorum sadece alici arkadaslar icin tarafsiz bakis acimi sundum.

Ge72vr piyasadaki alinabilecek en iyi bilgisayarlardan biridir. Bunu da not dusmek gerek.

5500 istiyorum ama 5500 yazsam 5000 teklif gelecek. O yüzden bu fiyatı yazdım. Bizim insanımızda 5500 yazdıysa 5000 e verir kafası var o yüzden öyle yazdım.
  • dtsaykopat kullanıcısına yanıt
    Tahmin etmistim ama pazarlik yok derseniz bu fiyata daha cok talip gorur. 5500 bu bilgisayar icin cok iyi fiyat, alacak arkadasa simdiden hayirli olsun.

• hocam niyetim baltalamak değil ama 4 aylık cihaz için fiyatınız çok malesef zaten sıfırı vatanda 6227tl.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI APACHE CORE i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MSI Apache notebook uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

hocam niyetim baltalamak değil ama 4 aylık cihaz için fiyatınız çok malesef zaten sıfırı vatanda 6227tl.

www.vatanbilgisayar.com
    MSI APACHE CORE i7 notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. MSI Apache notebook uygun fiyatlarla sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
    http://www.vatanbilgisayar.com/msi-ge72-apache-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256gb-ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html

Yok hocam haklısın ilanı düzeltmeden öylece güncelledim.

Zaten almaya niyeti olan varsa pazarlık için mesaj atar. Şimdi 5500 yazsam 4500 teklif edecek gerizekalılar var. Kullanılsa neyse de zaten öylece duruyor kenarda. Vatanda satılandan farkı kutusu açılmış işte.

• Kardeş sen bakma bunlara fiyatını sabit tut burası olucu dolu sonra bir bakmışsın İstediğin fiyatın yarısındasın

• Satıldı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.