Arkadaşlar yorumlar ve tavsiyeler için çok teşekkürler ama Gigatekten 9800pro alsam o kartın XT olabileceği kesin mi ? Eğer XT olamayacaksa bir anlamı olmaz sanırım PRO almanın...
r360 vpu'su var gigatek'deki 9800pro'larin büyük ihtmal xt olabilir , olamasa bile 9800pro canavar gibi kart
düz fx-5900 kullandım 5900@5950 modlanıyor sorunsuz. mark01 de > 23k mark 03 > 8.2k mark05 i hiç sormayın yani rezil ötesi çünkü Fx serisinin alayında full Dx9 desteği yoktur. o bakımdan bu saat ten sonra o karta ben değil 200$ 100$ dahi vermem. alınacak kart o paraya 1 seçim 6600GT 2 seçim 9800pro dur. ha 9800pro o karta el öptürür el....
kişisel görüşüm o kart alıcağına 6xxx serisi al ancak onu da alıcağına 98xx serisi al derim 9800xt yi hiç bişe ye değişmem tabiki fiyatı da ona göre :)
ARKADAŞLAR BİRİSİNDEN BU KARTI SATIN ALICAM GARANTİLİ BİR KART 220YTL DE FİYATI...
KARTIN O/C YETENEKLERİNİ BİLEN,5950 BİOSU İLE ÇALIŞIP ÇALIŞMAYACAĞINI BİLEN YADA AYNI KARTI KULLANAN ARKADAŞLAR VAR İSE FİYAT HAKKINDA VE KART HAKKINDA YARDIMCI OLURLARSA ÇOK SEVİNİRİM ...
Eskıden cok ıstemıstım bu kartı ama bulamamıstım.hala cok guzel duruyor kart..bı kullanmadım bu kartı yaaa
fx serisi öldü artık öldü bakmayın bende fx kullanıyorum hatta 5200 ama param yok olsa ilk yapacağım şey değiştirmek. arkadaşım 6600 serisi derim zaten fx 5950 ultra bile yeni oyunlarda yavaş kalıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme