Şimdi Ara

[SATILDI] MSI GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1, Garantili, Çok az kullanılmış, (SATILDI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1, Garantili, Çok az kullanılmış, (SATILDI)
    MSI VGA GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1 GTX1050Ti 4GB GDDR5 128b DX12 PCIE 3.0 x16 (1xDVI 1xHDMI 1xDP)

27 Haziran 2022 tarihinde Amazon'dan 2600 TL'ye satın aldım. Çocuklarımın bilgisayarında kuruluydu ve çocuklarım sadece hafta sonları kullandı. Çok az kullanılmış, garantisi devam eden, sorunsuz bir kart. Orijinal kutusunda garanti kartıyla birlikte vereceğim.

Ankara içi elden satılıktır. 1800 TL istiyorum. Son fiyattır.

[SATILDI] MSI GeForce GTX 1050 Ti AERO ITX 4G OCV1, Garantili, Çok az kullanılmış, (SATILDI)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• pazartesiye kadar bana rezerve edilmiştir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.