Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
[SATILDI] MSI GeForce GTX 1650 SUPER VENTUS XS OC 4GB GDDR6
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
-
forumda dolaşmadan ilan açtığınız çok belli,1660 super satıyorlar 2100-2200tlye satılmıyor kaç haftadır,garantili içi açılmamış kartlar :))
-
-
olabilir, ciddi alıcıysanız fiyat verin değerlendireyim teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
-
öncelikle konuyu değiştirip ilgiyi farklı bir yere çekmeye çalışıyorsunuz,fiyatınızın yüksek ve satılmayacağını değiştirmiyor.
diğer konu ise macunu değişince 5-8 derece arası değişim oluyor genellikle,çok macun değiştim mx4 filan sürdüm güçlü kartlarda bile 5-8 derece arası oynama oluyor bu kartın eti ne butu ne ? kaç w çekiyorda kaç dereceye kadar çıkıyor 50-55 derece çalışan kart 50-52 civarı çalışır büyük ihtimalle belki o kadar dereceleri bile görmüyordur benim 6750xt bile tam yükte özellikle belirtiyorum tam yükte 55-58 arası gidip geliyor,kısaca boş yere kartın içini açmışsınız çoğu kişi garanti etiketi üzerinde ellenmemiş kart ister,siz yaptınız demiyorum ama içinde farklı bir parça(transistör-diyot vb) çalanları gördü bu gözler 2 hafta sonra kart patlıyordu :)
-
tamam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >______________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X