Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
MSI GEFORCE RTX 3080 SUPRIM X TR GARANTİLİ SIFIR SON SÜRÜM - !!!! FİYAT DÜŞTÜ !!!! - LHR DEĞİL %100
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
m.n11.comZotac NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti Trinity OC ZT-A30810J-10P 12 GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özelliklerihttps://m.n11.com/urun/zotac-nvidia-geforce-rtx-3080-ti-trinity-oc-zt-a30810j-10p-12-gb-gddr6x-384-bit-ekran-karti-2024829?magaza=bizdehesapli&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
-
3080 ti mining için kullanışsız bir kart. Gamerlar tercih ediyor. 3080 ler miningciler için. Fiyatı da buna göre belirleniyor.
Diğer bir konu ise; piyasadaki hiçbir 3080 kart, msi suprim x ile kıyaslanamaz. Fiyatı bu da değiştiriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVenganza -- 5 Temmuz 2021; 0:22:15 > -
Teşekkürler dostum. Türkiyeden alınan ürünlerde garanti ve iade için kırk takla atıyorlar. Amazondan şuana kadar aldığım her ürünü koşulsuz şartsız iade ediyorum anında değişim veya geri ödeme yapıyorlar.
Inventus her ne kadar güvenli olsa da amazonun self hizmetini veremez. Tabi Fiyatı düşmek gerekiyor yinede. 22000 ye çekiyorum.
ŞUANDA TRDE SATILAN 1-2 SİTEDEKİ 22-23 BANDINDAKİ ÜRÜNLERİN HEPSİ LHR ÇIKIYOR. BİLGİNİZE.
BENİM ÜRÜNÜMÜN LHR OLMADIĞI İSE AMAZON SORGUSU İLE KANITLIDIR - RESİMDE MEVCUTTUR.
LHR OLANLARIN UCUZLUĞUNU ÖRNEK GÖSTERMEYİN LÜTFEN.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The analyzer -- 6 Temmuz 2021; 17:29:12 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Bendeki de LHR değil misal ama piyasa bitik. Bu arada TR ürünü satıyorum.
MSi'ların LHR durumu için bilgi vereyim; kartların direkt olarak barkodlarında ve isimlerinde LHR olduğu yazacaktır (RTX 3060 hariç).
https://www.msi.com/Graphics-Card/GeForce-RTX-3080-SUPRIM-X-10G-LHR/Overview
Yani linkteki ürün alındığı zaman zaten kutunun üzerindeki isim kısmında SUPRIM X LHR ibaresi bulunacaktır.
Akabinde MSi Global'in bu açıklaması içerisinde LHR ürün kutularının renk tonu farkından da bahsediliyor. https://forum.donanimhaber.com/nvidia-amd-ekran-karti-stok-takibi-ana-konu--147631216 STOK TAKİP KONU'su içerisinde birkaç kez MSi ile yapılan görüşmelerin SS'leri de paylaşılmıştı.
*Yazmış olduğum bilgiler MSi'dan da sorgulatılabilir.
*Belirttiğiniz gibi mağdur olanlar varsa hemen MSi ile iletişime geçsinler ve adında LHR geçmeyen kart almalarına rağmen LHR çıktığını belirtsinler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 6 Temmuz 2021; 19:40:22 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheVenganzaOyuncular olarak bu linki kullanacağız herhalde 19999 olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Termosifon -- 6 Temmuz 2021; 19:46:36 > -
LHR ÇIKIYORMUŞ. MINING İÇİN ALANLAR DİKKAT ETMELİ. OYUNCULAR İÇİN BULUNMAZ FIRSAT AMA :)