< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 7 Şubat 2021; 17:34:28 > |
MSI GF65 THIN 9SD-1028 i7 9750h - 512SSD - 8GB - 1660Tİ
-
-
ben de gördüm bugün bunu reis bunla ilgili detaylı bilgi verir misin araştırdıysan? satıcısı da DealKing bu arada
-
çok iyi fiyat, yalnız satıcı newegg değil o biraz risk. umarım sorunsuz ulaşır bilgisayarınız.
-
2 haftadır 8000 idi şeytan sürekli dürttü al diye
şimdi 7771 yapmış
ben vazgeçmiştim
gelince haber verirsen dealking satıcısını çözmüş oluruz hocam
asus zephyrus modeli de iyi fiyat aynı satıcı
-
1660ti max-q ama onunki
-
sevgili arkadaslar, checkout kismina gittiginizde VAT adi altinda 1100-1200 lira civarinda odemeyi sizden aliyor ve bu sayede gumruk vb. sikinti yasanmiyor. Satici kim olursa olsun, Newegg otomatik olarak ulke bazinda VAT'i hesapliyor ve saticiya sadece urunu kargolamak kaliyor. Gumruk vb. durumlar asla problem yasatmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neurtal -- 3 Ocak 2021; 22:35:33 > -
Aynen öyle. Tek dikkat etmeniz gereken aldığınız ürünün 1500 euroyu geçmemesi. 1500 euro üstüne ek ücret veya evrak istenebilir -
Ekran kartı max-q değil.
Windows 10 lisanslı geliyor cihaz freedos değil.
Ekran bazı sitelerde 120hz bazılarında 144hz diyor.
Ben fiyatına göre ürünü beğendim. -
quote:
Orijinalden alıntı: MaitreSkiLL
Ekran kartı max-q değil.
Windows 10 lisanslı geliyor cihaz freedos değil.
Ekran bazı sitelerde 120hz bazılarında 144hz diyor.
Ben fiyatına göre ürünü beğendim.lost.shoot un attığı ürüne dedim max-q diye. yarın belki ben de sipariş geçebilirim cihazı. peki parayı tl olarak mı çekiyor yoksa dolar olarak mı? amazonda tl seçince kuru yüksek gösteriyor bunda öyle olur mu acaba?
-
Tutarı tl çekti. Kur yüksek olur diye bende düşündümde mobilden dövize çeviremedim siteyi -
Biraz daha bütçeyi zorlayıp 2060 almak daha mı mantıklı acaba?
-
kendi sitesinden baktım 144Hz görünüyor, 1 yıl global garanti yazıyor
-
Panel hakkında kesin bilgi var mı ?
-
144hz ips -
hayırlı olsun çok iyi laptop, ben de geçen sene amazon.us'dan msi laptop almıştım 12 ay global garanti veriyor + 3 ay garantiyi de msi sitesine gidip elde edebilirsiniz. Yalnız dikkat etmeniz gereken husus var 8gb ram kesinlikle yeterli değil, ben upradge yapmaya çalıştığımda kasa içerisindeki 3-4 plastik klipsi kırmıştım ve baya moralimi bozmuştu çünkü msi'ni kasaları biraz dandik açılırken her halükarda kırılabiliyor o plastik klipsler, kırılınca da kasayı tekrarkapatınca ufak bir açıklık kalıyor. Tecrübeniz/gerekli aletiniz yoksa lütfen kendiniz açıp yapmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: xhordata2 haftadır 8000 idi şeytan sürekli dürttü al diye
şimdi 7771 yapmış
ben vazgeçmiştim
gelince haber verirsen dealking satıcısını çözmüş oluruz hocam
asus zephyrus modeli de iyi fiyat aynı satıcı
Bu fiyat vergi dahil fiyat mı acaba?
Kredi kartından tl olarak mı çekliyor?
Daha önce hiç yurt dışı alışverişi yapmadığım için bu kadar soru sordum,kusura bakmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: replaaBu fiyat vergi dahil fiyat mı acaba?
Kredi kartından tl olarak mı çekliyor?
Daha önce hiç yurt dışı alışverişi yapmadığım için bu kadar soru sordum,kusura bakmayın.
Alıntıları Göstervergi kargo her şey dahil
tl olarak çekiyor
yalnız asusun ekran kartı max-q
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yattarali -- 4 Ocak 2021; 20:42:40 > -
Şu aşamada ram takviyesi yapmayacağım ama ilerde yapacağım. Bilgilendirme için teşekkürler dikkatli bir şekilde hallederim -
quote:
Orijinalden alıntı: yattaralivergi kargo her şey dahil
tl olarak çekiyor
yalnız asusun ekran kartı max-q
Alıntıları GösterCevap için teşekkür ederim.
16 GB Ram seçince toplam fiyat 8306 TL çıkıyor.
https://secure.newegg.com/global/tr-en/shop/cart
Bu özellikleriyle bu fiyata uygun mudur acaba?
6-7 yıldır aynı pc yi kullandığım için fiyatları vs uzunca bir süredir takip etmedim.
Benzer içerikler
- arnavutluk teknoloji mağazaları
- alibaba kargo ücreti neden pahalı
- dhgate güvenilir mi
- imei kapanma süresi sorgulama
- bu ürün seçilen ülkeye sevk edilemez
- hepsiburada global nedir
- temu alışveriş sınırı
- temu gümrük vergisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X