Şimdi Ara

MSI GL62M 7RD 609XTR GTX 1050 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
3.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Frozzy45

Size bir video atıcam söylediğim dakikayı açın o dakikayı izledikten sonra laptoptan soğudum.
    Nerd Reviewsyoutube
    MSI GL62M Review - Excellent Budget Gaming Laptop?
    https://www.youtube.com/watch?v=0SqZjnhaf6g

Dakika 1.22

Bu kadar ince bir ekranda bükülme kabul edilebilir düzeyde. Hiç bükülme olmasın istersen alüminyum gövdeli PE60 serisine bakarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

quote:

Orijinalden alıntı: NeilArmstrong

quote:

Orijinalden alıntı: Caughter

Size bir video atıcam söylediğim dakikayı açın o dakikayı izledikten sonra laptoptan soğudum.https://www.youtube.com/watch?v=0SqZjnhaf6g

Dakika 1.22

Bence kabul edilebilir bir oynama, bükülme söz konusu kasa plastik ve ekran sadece uç kısımlarından bağlı kasaya.Taşınabilir ve hafif bir gaming laptop olmuş sonuçta. Ekran konusunda şüpheliyim ben görüş açısı baya düşük gibi.

Hocam en çok 2 gb ekran kartı belleği olması düşündürücü benim için.

Çok fazla düşüncelere dalmaya gerek yok hocam, ekran çözünürlüğü 1080p olduğu için 2GB sorun çıkartmaz.

• Önümüzdeki hafta tekrardan stoklara gelir mi tahminleriniz nedir. Şu an sadece hepsiburada satıyor bir ay içinde diğer sitelerde satışa başlar diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ürün bende var kasa kalitesi hakkaten kötü. ama yani bence abartılacak bir durum yok onemli olan içerik diye düşünüyorum ben performanstan memnunum. 1 haftadır kullanıyorum 3500 e aldım . şu an gitti gidiyorda 4309 tl ye var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

yani bilidiğimiz ekran kartı belleği ve iki kanalda 8gb ve 4 gb ramlar. keşke daha basit bir dille yazsalarmış.
    8+4 gb dual kanal çalışmaz yanlız. bu problemi nasıl gideriyor acaba.

birde 1050 nin benchi 4900 lerde dolaşıyor. bununki 2000 lerde.

8+4 ü anlamayan,bilmeyen adam gelmiş dual falan çalışmaz diyor , bilmiyorsun diye küçümsemiyorum ama komik olmuş hocam :)

• Beels kullanıcısına yanıt
    Selam,
    eskiden çalışmıyordu. Bir süredir teknoloji işlerini takip etmiyorum. Şimdi yeni dizüstü aldım, 8+4 dual kanal rami çalışıyor. Ama eskiden anakartda hem dual slota koyman lazımdı, hemde ramlerin aynı hertz ve bellek kapasitesinde olması lazımdı. Zaten birkaç entry önce bilmediğimi de yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidian -- 29 Nisan 2017; 10:57:34 >
  • I5 i7300hq ve 2 gb ekran kartina bu fiyat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Selam,
    eskiden çalışmıyordu. Bir süredir teknoloji işlerini takip etmiyorum. Şimdi yeni dizüstü aldım, 8+4 dual kanal rami çalışıyor. Ama eskiden anakartda hem dual slota koyman lazımdı, hemde ramlerin aynı hertz ve bellek kapasitesinde olması lazımdı. Zaten birkaç entry önce bilmediğimi de yazdım.

anladım hocam saolun bilgi için.

• quote:

Selam,
    bu makinayı bende takip ediyorum, almak niyetindeyim. Yanlız yabancı review videolarını izledim, ekran paneli bildiğin dansöz gibi bir oyana bir bu yana kıvırıp, malzemenin çok kalitesiz olduğunu gösteriyorlar. Ayrıca ekranı değişik açılardan gösteriyorlar, ekranın direkt bir açı dışında bakınca bildiğin fos. Kafam kurcalayan ordaki model MSI gl62m ama bazen ülkeler arasında detay ve fiyat farkları olabiliyor. O yüzden kendim bir yerde görebilseydim çok iyi olacaktı.

Msi'da genel olarak ekranlar ufak bir zorlamayla kıvrılıp bükülüyor. Mesela çok daha pahalı olan GE ve GS serili notebookların incelemelerini de izleyin hepsinde ekran kolayca kıvrılıyor. Üzerine yük koymayın diyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.