Şimdi Ara

MSI GL62M 7RD-609XTR İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
16.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıcaklık sıkıntı olacağını hiç zannetmiyorum. Oyun oynarkende çizim programları kullanırkende ısıyı çok az hisediyorum. Şu da var bu söylediklerim 3500 devirde fanlar 6000 devire kadar çıkarabiliyorsunuz. Bu bilgisayarın 2gb vram olması dışında HİÇ BİR SIKINTISI YOK.
  • mahruti kullanıcısına yanıt
    Kasa aynı kasa dikdörtgen içine aldığım yere ssd takıyoruz. MSI GL62M 7RD-609XTR İNCELEME
  • erimcan E kullanıcısına yanıt
    Gelir mi bilmiyorum ama ben hepsiburada sitesinden aldım şuanda 3.599tl satılıyor.
  • Machop80 M kullanıcısına yanıt
    Içi böyle mi soğutma olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap için teşekkür ederim, MSATA slotunu kastetmedim, fazladan başka 2,5" yuva var mı onu soruyorum. Bu görsel MSI GL62M 7RD-077 modeline ait, MSI GL62M 7RD-609XTR ile birebir aynı mı? Elinde olan varsa içinin fotoğrafını atabilir mi?
  • Kutu açılımı videosu çektim ilk sayfaya koyabilirmisiniz videoyu, bilgilendirici olur :)

Teşekkür ederim.Hayırlı olsun.Klavye aydınlatması var mı?

Vatandakinin vardıda.

• Notebook sahipleri oyun testleri çekip koyabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Notebook sahipleri oyun testleri çekip koyabilir mi?

Benchmark testleri yüklüyorum forumda konu açtım bulabilirsiniz

https://www.youtube.com/channel/UCAGVNal71dBVH0x_IGGu1uQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasar07 -- 26 Nisan 2017; 20:19:1 >
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Evet işlemci ile ekran kartına ayrı fan ve yol verilmiş.
  • mahruti kullanıcısına yanıt
    Şimdi anladım demek istediğini yok diye biliyorum olsaydı açtığımda farkederdim.
    Malesef yok ama yokluğunun sıkıntısını çekmiyorum açıkcası
    Teşekkür ederim.

• Vatanda 3300 seviyelerinde olan model 4500 seviyelerine çıkmış. İlginç gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolü deneme fırsatın oldu mu hocam olduysa kaç fps aldın?
    fps 230+ ama ben 60 sabitliyorum zaten . Malum ekran onu destekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHiBLaST

quote:

Orijinalden alıntı: goner17

Ürün hepsiburada.com da 3500 TL. Ürünü alıp SSD takıp 8 gb Ram arttırsam ürün garantiden çıkar mı? Bu takviyeleri yapmadan bilgisayar işimi görür mü okul ve bazı oyunlar için Csgo, lol vb.

cs go lol gibi oyunları oynayacaksanız bu notebooku alarak biraz paranızı hor kullanmış olursunuz.the witcher 3,doom ve ya sağlam ekran kartı isteyen oyunlar için alıcaksanız bu fiyata fena değil ama daha iyileride var meselahttp://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/monster-abra-a5-v111-core-i7-7700hq-38ghz-8gb-gtx1050-4gb-P167484592 3600 e denk geliyor ekstra 2 gb vram ve i7 işlemci için değer hemde ssd ram takarken garantiden dolayı sıkıntıda yaşamazsınız veyahttp://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-gaming-nb-15-bc202nt-1dn08ea-i5-7300hq-12gb-ddr4-ram-1tb-gtx1050m-4gb-ddr5-15-6-fullhd-freedos-nbsp-276770375 hpnin 480 tl lik indirim kodundan yararlanıp 3120 tl gibi bir fiyata bunu almak çok daha mantıklı ssd ve ram takma konusunda forumdaki arkadaşlar videolarınıda paylaştılar tabi karar sizin ben 1050 li hp yi almayı planlıyorum hocam onun dışında aklıma gelmişken söyleyeyim csgo lol için bu notebooku alabilirsiniz yerine bunuhttp://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163 alabilirsiniz

hocam o 480 tl indirim nasıl oluyor acaba

Teşekkür ederim.

• Hocam oyun disinda ofis ve tarayici gibi seylerde fan sesi nasil ?

• 2000rpm altında kullanıyorum o sırada çok olmuyor hele müzik felan dinliyorsan hiç gelmiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.