Şimdi Ara

Msi gl65 vs Lenovo l340

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki cihazda aynı özelliklere sahip. Sizin tavsiyeniz nedir? Msi almak istersem indirim beklemem gerekecek. Lenovo ise 5599 dolaylarında alabileceğim fiyatlarda. Şimdiden teşekkürler.

• Hocam amaç önemli, L340 productivity bilgisayarı, GL65 gaming bilgisayarı. Ben olsam acil değilse ve oyun odaklı alacaksam indirim beklerdim.
  • Hocam şu süreçte kafamda iki bilgisayar var ve ikisinin de indirime girmesini bekliyorum açıkcası. Msi gl65 ve asus rog g531
  • Mantıklı olur hocam.
  • GL659SC kullanıyorum.

Tasarımı falan oyun bilgisayarı gibi değil gayet şık bir bilgisayar. Ben newegg'den almıştım birkaç ay önce. Tasarımı, soğutması falan çok çok iyi. i5 9300h-GTX 1650 kombinasyonlu model bendeki.

- olarak ekran tazeleme hızı gösterilebilir. 60 herz ekran. Ben konsoldan geçtiğim için rahatsız olmadım ama masaüstünde 144 HZ falan kullanıyorsanız belki aynı keyfi vermeyebilir.

Counter Strike'ta falan 95 dereceye çıkıyor işlemci ama mesela oyundan çıktığınız an düşüyor sıcak kalmıyor. i5 9300h ile ilgili sanırım bu. GPU falan 70'e bile çıkmıyor doğru düzgün. Undervolt yaptım 5-6 derece düştü rahatlıkla. 8 ram ekledim.

2. bir HDD-SSD takmanız için sata harddisk için yer var. Ben ek SSD aldım depolama için. Oyunların boyutları büyüdü 500 GB az geliyor. İdare ederseniz tabii ki yeter ama rahat olması amacıyla imkanım olduğunda 1 tane SSD ekledim ben, 2.5 inç HDD de ekleyebilirisniz tabii ki depolama için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oytunjo -- 26 Mart 2020; 2:48:14 >

• oytunjo kullanıcısına yanıt
    SSD olarak ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yagm17x

SSD olarak ne önerirsiniz
    Hocam içindeki SSD kötü değildi ama bozuktu şansıma. Bir de o zaman SSD'de bad sector temizlenmiyor diye okudum ondan imkan varken Samsung 500GB 970 evo plus NVME SSD aldım. Çok iyi bir ürün zaten. Ancak içindekinin okuma yazma hızı o kadar olmasa da gene de gayet iyi. WD Blue vardı içinde. Bozuk olmasa değiştirme gereği duymazdım hiç.

Servise gönderip değiştirtebilirdim ancak o ara bilgisayarda iş yaptığım için göndermek istemedim.

Depolama için 1 TB Samsung 860 QVQ Sata SSD aldım. Steam arşivi için.

Cihaz elinize geçince benchmark testlerini yapın, ekran kartı, işlemci, HDD vs. Ben bir de undervolt yaptım. Kasaya göre soğutma çok iyi ekran kartı ısınmıyor pek ama işlemci ısınıyor. 95lere geliyor. Undervoltla 4-5 derece düştü. CS GO'da oluyor bu. RDR 2'de bu kadar ısınmıyor ama mesela o da garip. Oyunla alakalı herhalde.

Cihazda yüksek sesli bir fan modu var o acayip soğutuyor. Ama uçak gibi ses çıkıyor o zaman. :) Kulaklıkla oyun oynarken ve odanızın kapısı kapalıyken o da çok iş görür. Ancak normal şartlarda rahatsız etmeyecek bir sesi var onu çok iyi başarmışlar.

• L340 kullandım ekran bozuktu 2 ayda değişimi kabul ettiler , lenovo msi ın yanına yaklaşamaz .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.