Şimdi Ara

MSI GL72 7RD-292XTR i7-7700 & ABRA A5 V9.2 Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar ilk laptopumu alıcam inanın tek bir inceleme yorum yok günlerdir bakıyorum ve çok tecrübelide değilim bu konuda en son bu iki model arasında kaldım sizlerin yorumlarına çok ihtiyacım var. Oyun ve günlük kullanım için alıcam uzun süre götürsün istiyorum. Son olarakta şu var monster alırsam karşımda muhatap var firmadan alacam ama MSİ nerden alacam sadece sitelerde uygun bu konu biraz soru işareti bu tarz bi internet alışverişim hiç olmadı bugüne kadar. Şimdiden teşekkürler
    http://www.epey.com/laptop/msi-gl72-7rd-292xtr.html
    www.monsternotebook.com.tr
    Abra A5 V9.2 15.6" Gaming Laptop | Monster Notebook
    https://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V9-2.html#.WRGQf1WLQdU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstfaslan -- 9 Mayıs 2017; 13:46:34 >

• Hocam msi alirsan taşima konusunda sıkıntı çekebilirsin

ama soğutma konusunda cok iyidir.

Monster Abra A5 iyi bir laptop soğutmasi geliştirilmiş

yani pek fazla isinmaz. Msi gl72 de 1050 2gb var Monster Abra A5 te 1050 ti 4gb var . Monster A5 al derim cok daha iyi performans alirsin hem taşima konusundada sıkıntılı olmaz hemdeişlemci son nesil i7 7700HQ kisacasi Monster al .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsnesus kullanıcısına yanıt
    Hocam ne bileyim bir sürü şikayet yok fan sağda mouse kullanırken eline sıcak hava geliyor mavi ekran bios güncellenmiyor inan çıkamıyorum işin içinden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam yani benim şahsi goruşüm performans icin monster .

• Teşekkür ederim çok sağol vakit ayırdığın için. Peki son olarak Dell 7567 için ne düşünüyorsun ?
  • Mstfaslan kullanıcısına yanıt
    Hocam bu bigisayarı biliorum soğutması falan iyi perfonması da iyi yeterli olcaktır sizin için ama taşımada sıkıntı çekersin ben pek Dell ci değilim yani fazla sevmiyorum markayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsnesus -- 19 Mayıs 2017; 21:21:42 >
  • Delli neden sevmiyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.