Aynı makineden kullanıyorum bende 4 kusure almıştım . Bugün baktım ekranı çatlamış ne kadara değişir serviste . Birde ücretsiz değişmez sanıyorum ne yapicam ben şimdi ya tamda finaller geldi lazım olacak
geçmiş olsun :/ sanmıyorum ben ücretsiz değişim yapacaklarını ama yine müşteri memnuniyeti falan uğraşmak lazım.. aşağıdaki bilgilerden kontrol edin isterseniz
Saolun teknik servisi aradım 250 dolar fiyat çıkardılar yaptırmayı düşünmüyorum
gerçekten fiyatı yüksekmiş :/ geçmiş olsun tekrar kötü oldu :/
quote:
Orijinalden alıntı: cctekin
quote:
Orijinalden alıntı: WmGMD
quote:
Orijinalden alıntı: cctekin
quote:
Orijinalden alıntı: WmGMD
Aynı makineden kullanıyorum bende 4 kusure almıştım . Bugün baktım ekranı çatlamış ne kadara değişir serviste . Birde ücretsiz değişmez sanıyorum ne yapicam ben şimdi ya tamda finaller geldi lazım olacak
geçmiş olsun :/ sanmıyorum ben ücretsiz değişim yapacaklarını ama yine müşteri memnuniyeti falan uğraşmak lazım.. aşağıdaki bilgilerden kontrol edin isterseniz
Saolun teknik servisi aradım 250 dolar fiyat çıkardılar yaptırmayı düşünmüyorum
gerçekten fiyatı yüksekmiş :/ geçmiş olsun tekrar kötü oldu :/
Aşırı yüksek hocam geçen ay arkadaşın asus u 500 e yaptırdık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar bu laptopdan kullanıyorum fakat kafama takılan bir durum var
batarya 100% olarak şarja takılı şekilde kapatıyorum. 2-3 gün sonra açtığımda batarya %96 civarında açılıyor. ayrıca her açılışta 73% ile ilk açılış yapıp kendine genele kadar %69 'a kadar düşüyor batarya bu 2 durum neden olabilir. her açılışta rahat %3 -%5 arası batarya yiyor sistem. güç modu dengeli de.
Lityum ION pillerin karakteristik özelliğinden kaynaklanıyor hocam. Pilleri hiç kullanmasan bile güç seviyelerinde bir miktar azalma olur. Yani kafaya takacak bir durum yok.
quote:
Orijinalden alıntı: SadıkArrow
Lityum ION pillerin karakteristik özelliğinden kaynaklanıyor hocam. Pilleri hiç kullanmasan bile güç seviyelerinde bir miktar azalma olur. Yani kafaya takacak bir durum yok.
Az daha servise yollayacaktım. Kargoda başına bir şey gelecek diye nasıl göndereceğimi şaşırmıştım. Bilgilendirme için teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme