Şimdi Ara

MSI GT70 0NC-WINDOWS 8'E GEÇEMİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,MSI GT70 0NC bilgisayarda win7 var fakat win8'e upgrade edemiyorum..herşey normal gidiyor,kuruluyor fakat tam açılacak iken hala yeni win8 logosunda takılı kalıyor ve pcyi yeniden başlatmak zorunda kalıyorum.Bu sefer de win8 yükleme hatası deyip tekrardan win7i kuruyor ve pc sorunsuz bir şekilde açılıyor..Neredeyse 2-3gündür bununla uğraşıyorum ama bir çözüm bulamadım.Yardımcı olabilirseniz çok makbule geçicek.İyi akşamlar..

• Aynı makineye sahibim yaklaşık iki aydırda windows 8 kullanmaktayım.
    Ben 8 kurmadan önce MSI sitesinden BIOS güncellemesini yapmıştım.Güncelleme sebebim her açılışta 5-6 saniye kaybettiren Bigfoot LAN boot seçeneğinden kurtulmaktı.Büyük ihtimalle aynı problem sizde de vardır.BIOS güncellemesinden sonra 8 kurduğumda her hangi bir sorunla karşılaşmadım.Şu an cihazın yeni BIOS güncellemeleri yayınlandı fakat ben bir sorun yaşamadığım için bir önceki BIOS sürümüyle devam ediyorum.Kendiniz yapabiliyorsanız geri dönme ihtimalini de göz önünde bulundurarakhttp://www.msi.com/product/nb/GT70-0NC.html#/?div=BIOS adresindeki E176IMS.10R sürümü BIOS'U kurun ve öyle deneyin.

• Cevabın için teşekkür ederim ve mesajını da geç gördüğüm için kusuruma bakmayın..Dediğiniz üzere msi'ın sitesinden gerekli bios upgradeini buldum fakat bu seferde bu sürümün 64bit win ile uyumlu olmadığı hatasını alıyorum ve 64 bit versiyonu ibareli bir bios sürümü de göremedim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.