Bildirim
MSI GT70 Anakart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: melihbenzze
Bilgisayarda üretim kaynaklı anakart arızası olduğu için yurt dışından sipariş verdiler. Gelmesi ortalama ne kadar sürer? Takıldıktan sonra yine aynı sorun baş gösterirse ne yapacağım?
ürünü degişim isteseydiniz ama yurtdısından anakartın gelmesi 2 hafta montajı 1 gün toplam teslimatıda 3 hafta falan sürer diye tahmin ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: onr1818
quote:
Bilgisayarda üretim kaynaklı anakart arızası olduğu için yurt dışından sipariş verdiler. Gelmesi ortalama ne kadar sürer? Takıldıktan sonra yine aynı sorun baş gösterirse ne yapacağım?
ürünü degişim isteseydiniz ama yurtdısından anakartın gelmesi 2 hafta montajı 1 gün toplam teslimatıda 3 hafta falan sürer diye tahmin ediyorum
Yasal olarak 20 iş günü dolmadığından böyle bir hakkım yok diye biliyorum. -
quote:
quote:
quote:
ürünü degişim isteseydiniz ama yurtdısından anakartın gelmesi 2 hafta montajı 1 gün toplam teslimatıda 3 hafta falan sürer diye tahmin ediyorum
Yasal olarak 20 iş günü dolmadığından böyle bir hakkım yok diye biliyorum.
bilgisayarı ne zaman aldınız ürün eskimi yenimi ben yeni aldıgınızı sanmıştım
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Yasal olarak 20 iş günü dolmadığından böyle bir hakkım yok diye biliyorum.
bilgisayarı ne zaman aldınız ürün eskimi yenimi ben yeni aldıgınızı sanmıştım
Laptopu 3 ay önce aldım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X