Şimdi Ara

MSI GT70 mi yoksa GS70 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar oyun ve photoshop programları için bir bilgisayar arıyorum ve bu iki laptop arasında kaldım modeller :

MSI GS70-2PEi781 Stealth
    http://www.saturn.de/mcs/product/MSI-GS70-2PEi781-Stealth-%E2%80%93-ultra-mobiles-Gaming,48352,241166,1393057.html?langId=-3

Diğeri ise bu :

MSI GT70-2PC87FD Dominator
    http://www.saturn.de/mcs/product/MSI-GT70-2PC87FD-Dominator-%E2%80%93-Superlativ-im-mobilen-Gaming,48352,241166,1393841.html?langId=-3#technische-daten

Sizce hangisini tercih etmeliyim ?

Her iki model için Kullanan arkadaşlar cihazlarin nasıl olduklarını yazarlarsa çok iyi olur benim de seçmemde yardımcı olurlar

Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ist.galata -- 28 Ağustos 2014; 15:46:41 >

• 1.2'sinin kartı aynı.Performans vs.
    2.GS70 Kullanıcıları test:GS70
    GT70 Kullanıcıları test:Gt70
    3.2'işlemci arasında büyük fark yok.
    4.GS70 biraz daha ince gt70 göre
    5.Aralarında en ucuz hangisi onu alın derim.
    6.İyice araştırın fiyatları.

Not:Tercih sizindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeDos -- 30 Ağustos 2014; 0:09:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeDos

1.2'sinin kartı aynı.Performans vs.
    2.GS70 Kullanıcıları test:GS70
    GT70 Kullanıcıları test:Gt70
    3.2'işlemci arasında büyük fark yok.
    4.GS70 biraz daha ince gt70 göre
    5.Aralarında en ucuz hangisi onu alın derim.
    6.İyice araştırın fiyatları.

Not:Tercih sizindir.

Öncelikle zaman ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkürler

Evet bazı farkılıkları var sadece . Gs70 Kullanlar kulübünde ürün gelmediği için Türkiye'ye maalesef bir kişi sanırım kullanıyor ( ona'da şimdi mesaj attım ) . Gt70 de şimdi bakiyorum . Gs70 cezbedici yanı da zaten ince olması o yüzden aklımı karıştı neyse bakalım kullanıcı olan arkadaşa yazdım eğer cevap atarsa aklımdaki bazi sorular kalkacak ve rahat bi kafayla seçim yapacağım yeniden teşekkürler zaman ayırıp cevap verdiğiniz için
    1 sorum daha olacak acaba bunlara haricî bir DVD sürücüsü takılabiliyor mu biliyor musunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ist.galata İ kullanıcısına yanıt
    USB ile alınan CD sürücülerini takabilirsiniz.

Ben laptop seçimini özellik bazından değil şu yönlerden yapmanızı öneririm bu iki model arasında. Pc nizi çok taşırmısınız ? Taşırsanız genelde çantaya mı atarsınız yoksa ben alırım pc yi elime çanta falan uğraşamam otururum dışarda bi yere işimi görürüm falana mı dersiniz. Yoksa diğer seçenek ise arakadaşlarla falan buluşurken sadece alırım laptobu yanıma oda çantayla falan olur dersiniz ? Şimdi şöyle bir durum var GT70 in kasası biraz daha özelleştirmeye uygun. Gs70 de ise bu şans yok. Bu kriterlere göre seçim yapın. Gt70 i SSD olmadan sadece HDD li modellerini 4500 liraya falan bulabilirsiniz. GS70 ise bundan daha pahalı olacaktır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

USB ile alınan CD sürücülerini takabilirsiniz.

Ben laptop seçimini özellik bazından değil şu yönlerden yapmanızı öneririm bu iki model arasında. Pc nizi çok taşırmısınız ? Taşırsanız genelde çantaya mı atarsınız yoksa ben alırım pc yi elime çanta falan uğraşamam otururum dışarda bi yere işimi görürüm falana mı dersiniz. Yoksa diğer seçenek ise arakadaşlarla falan buluşurken sadece alırım laptobu yanıma oda çantayla falan olur dersiniz ? Şimdi şöyle bir durum var GT70 in kasası biraz daha özelleştirmeye uygun. Gs70 de ise bu şans yok. Bu kriterlere göre seçim yapın. Gt70 i SSD olmadan sadece HDD li modellerini 4500 liraya falan bulabilirsiniz. GS70 ise bundan daha pahalı olacaktır :)

Hocam öncelikle zaman ayırıp cevap verdiginiz için çok teşekkürler

Sadece Usb bağlantılı CD için mi vardır DVD okuyan için yok mudur ? Bunların fiyat aralığı nedir acaba ? Birde örnek olarak bi tane atabilir misiniz ?

Çok gezmem ama 4 kilo yazıyor diğeri de o yüzden gözüm korkut bi an gezersem de bi omuzuma bi tane çanta takar gezerim acaba 4 kilo ağır gelir mi o zaman bi fikriniz var mi ?

Para konusuna gelince bana hediye olarak gelecek yani o kısım beni ilgilendirmiyor ama bi şart var sadece Saturn de geçin bir çek gibi birşey var o yüzden sadece
    http://www.saturn.de/webapp/wcs/stores/servlet/MultiChannelSearch?storeId=48352&langId=-3&searchProfile=onlineshop&searchParams=&path=&query=msi
    Bu sitede geçen ürünleri alabiliyorum ve baktığım kadarıyla da bu sitede sadece gs70 modelinde ssd var o yüzden şu an tercihim ona doğru kaymaya başladı bu Gs70 modelini kullanan arkadaşlar isinma konusunu bir yazsalar aklımda hiç birşey kalmayacak çünkü kullanlar kulübünde bir kişi yurt dışı sitesinde okumuş çok ısınma sorunu varmış diye o yüzden aklımda kaldı bu sorun

MSI GT70-2PC81B
    http://www.saturn.de/mcs/product/MSI-GT70-2PC81B,48352,241166,1407802.html?langId=-3#
    Bu modelde SSD takılabiliyor mu ben anlayamadım da

• quote:

Orijinalden alıntı: ist.galata

İyi günler arkadaşlar oyun ve photoshop programları için bir bilgisayar arıyorum ve bu iki laptop arasında kaldım modeller :

MSI GS70-2PEi781 Stealth
    http://www.saturn.de/mcs/product/MSI-GS70-2PEi781-Stealth-%E2%80%93-ultra-mobiles-Gaming,48352,241166,1393057.html?langId=-3

Diğeri ise bu :

http://www.saturn.de/mcs/product/MSI-GT70-2PC87FD-Dominator-%E2%80%93-Superlativ-im-mobilen-Gaming,48352,241166,1393841.html?langId=-3#technische-daten

Her iki model için Kullanan arkadaşlar cihazlarin nasıl olduklarını yazarlarsa çok iyi olur benim de seçmemde yardımcı olurlar

Arasında dağlar kadar fark var. Örnek gs70 mxm yoktur. Var diyen sallar.gt70 mxm3.0 desteklidir oyuncu odakli olup daha az ısınırken sogutmasi daha başarılıdır. Bildigim kadari ile 2.5 inc ssd takilabilir yada msata ssd takilabilir daha agirdir ama ileride guncelemeye açıktır. Gs70 de anakart max hangi cpu destekli ise ona yukseltilebilir gt70 dede tabiki. Birde hdd ve msata ssd takilabilir. ileride ekran kartini çıkartıp güncel bir kart takabilirsiniz gt70 de. Gs70 de anakart bozulursa ekran kartini cikatman imkansiz hale gelir. Karar senin. ince olsun dersen gs70 al ama ben oyuncuyum boş zamanlarimda 6 saat oyun oynarim isi sorunu ile ugrasmak istemem dersen gt70

• quote:

Orijinalden alıntı: gtx295

quote:

Orijinalden alıntı: ist.galata

İyi günler arkadaşlar oyun ve photoshop programları için bir bilgisayar arıyorum ve bu iki laptop arasında kaldım modeller :

MSI GS70-2PEi781 Stealth

Diğeri ise bu :

Arasında dağlar kadar fark var. Örnek gs70 mxm yoktur. Var diyen sallar.gt70 mxm3.0 desteklidir oyuncu odakli olup daha az ısınırken sogutmasi daha başarılıdır. Bildigim kadari ile 2.5 inc ssd takilabilir yada msata ssd takilabilir daha agirdir ama ileride guncelemeye açıktır. Gs70 de anakart max hangi cpu destekli ise ona yukseltilebilir gt70 dede tabiki. Birde hdd ve msata ssd takilabilir. ileride ekran kartini çıkartıp güncel bir kart takabilirsiniz gt70 de. Gs70 de anakart bozulursa ekran kartini cikatman imkansiz hale gelir. Karar senin. ince olsun dersen gs70 al ama ben oyuncuyum boş zamanlarimda 6 saat oyun oynarim isi sorunu ile ugrasmak istemem dersen gt70

Öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkürler hocam

Açıkçası aynen dediğiniz gibi hocam oyun oynamak için aliyorum daha çok sizde böyle değince direk aklım gt70 gitti . MSI GT70-2PC81B bu modelinde ssd takılıyor mu biliyor musunuz ? Ben internetten baktım ama pek birşey anlayamadim

Birde MSI GT70-2PC81B yoksa MSI GT70-2PC87FD Dominator hangisini tercih etmeliyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msi ge70 mi acer v3 772g mi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.