Şimdi Ara

Msi gt70 vs asus g75vw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle selam arkadaslar . Asus laptop'um isinmadan dolayi surekli kapandigi ve ekran karti biraz eski kaldigi icin yeni bir oyun laptop'u alicam iki model arasinda kaldim bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim simdiden tesekkurler . Msi gt70 ve asus g75vw arasinda tercih yapicam .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• msi'deki ekran kartı daha iyi gt70 hangi modeli raid olanımı diğerimi 16 gb flash ssd olanımı,asusta stoklarda görünmüyor pek .
  • Almisken 675'li bir laptop alsana. Samsung np700g7c gibi veya amerikadan getirtebiliyorsan 680m gt60-70 one gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vercenik53

msi'deki ekran kartı daha iyi gt70 hangi modeli raid olanımı diğerimi 16 gb flash ssd olanımı,asusta stoklarda görünmüyor pek .

128 gb ssd + 750 gb sabitdisc modelini dusunuyorum . gt 70 cok arastırdım . asus u pek araştırmadım stoklarla ilgili bir bilgim yok o yuzden . raid olanı düşünmüyorum fiyatı 6000 tl yanlış bilmiyorsam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakmazman -- 1 Eylül 2012; 3:10:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond Warrior

Almisken 675'li bir laptop alsana. Samsung np700g7c gibi veya amerikadan getirtebiliyorsan 680m gt60-70 one gibi

675 li bir laptop derken ?
  • Ekran karti GTX 675m demek istemis sanirim arkadas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intimateksk

Ekran karti GTX 675m demek istemis sanirim arkadas.

evet sonradan anlamış oldum bende :)
  • msi raid olanıhttp://www.pcdepo.com/msi-gt70-0nc-098tr-notebook-urun7927.html?ref=akakce&v=1.57.2 pahalı gelebilir yukarda verilen samsung modelide düşünülebilir fiyatı uygun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.