Şimdi Ara

MSI GT780DXR Türkiye stoklarında!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
7.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pcdepoda geçen stokta bitmişti. hemen para iadesi yapabiliriz dedilerse paranı al cebinde dursun. parayı kurtar kurtarabildiğin vakit, sonra önüne bakarsın.
  • boyle pc buldunuz turkce klavye arıyosunuz ... buldunda
  • merhaba arkadaslar
    bir sorum olacak sizlere. yakında bu MSI GT780DX olandan alacagım , içerisinde ekstra olarak ikinci bir hdd (ssd takacagım ek olarak) takabilme imkanımız varmıdır 17 inc makinalarda?

cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler
  • 2 tane hdd yuvası var birini çıkartıp ssd yapabilirsin veya ssd+hdd li modelleride mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut1738

2 tane hdd yuvası var birini çıkartıp ssd yapabilirsin veya ssd+hdd li modelleride mevcut.

teşekkür edrm cevabınız için
  • birde bir sorum daha olacak.
    BU msi'ın oyun makinalarını canım ülkemde sadece bu pcdepo denen yermi satıyor? yokmudur vatan bimeks gold bilgisayar falan? Bildiğimiz güvendiğimiz bir yer ?

• aynı modelin ssd olmayanı 3700 tl civarında. sırf fazladan ssd koyu fiyata 600 tl ekliyoırlar.Başka bir msi konusunda sordum içine bir hdd cıkartıp kendim ssd koyabilirmiyim diye "evet yapabilirsin" dedi bir arkadaş. Al ssd olmayanı vatandan al bi ssd koy içine. Nedir bu ssd fiyat farkı çözemedim.
  • Vatandaki muhtemelen aynı ürün değil sanırım
    bunu diyorsunuz sanırımhttp://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/msi-gt683-r2-gt683-r2-core-i7-2670qm-22ghz-12gb-1,5tb-dvdrwbr-156-1,5gb-gtx560m-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=57219#allImages
    gt780dx modelinden biraz daha farklı ekran boyutu ekran kartı ve klavye farkı var gt680-683 serisini kullanmadım sanırım sitede incelemesi mevcut olmalı o modelin eğer 600 tl fiyat farkı var ise sende ayrıca ssd alabilirsin tabi daha mantıklı olur.4.000 tl civarına yükselmişken sonrada pişman olma derimhttp://www.sanalmarketim.com/urun/9abbf97e2a441c9879c4f958ea600913/MSI-GT780DXR-SSD-Core-i7-2670QM-16GB-128GB-SSD-+-750GB-GTX570M-3GB-17.3#34;-Blu-Ray-Win-7-Prem. bu modelde hem ssd mevcut ekranı daha büyük ekran kartıda daha yüksek.

• exadan 780dxr modeli aldım... uzunca süre oyunlardayım kendinize iyi bakin :p şaka bir yana cidden muhteşem birşey bu makina
  • ingilizce klavyeyi trye çevirmek mümkünmü?

klavye ışıklandırmasını beyaz renk yapabiliyormuyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeeer -- 29 Mart 2012; 16:49:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jokeeer

evet var beyaz benimde elime yeni gecti sayilir alet gayet memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

quote:

Orijinalden alıntı: Jokeeer

evet var beyaz benimde elime yeni gecti sayilir alet gayet memnunum

teşekkürler h.olsun :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.