Şimdi Ara

MSI GTX 1080 Gaming X Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce hepsiburada.com indiriminden faydalanarak MSI GTX 1080 Gaming X Plus aldım, mutluyum

Vatan'da 2800TL iken ben 2500TL'ye aldım. Umarım bir sorun çıkmaz.
    Özellikle statik ambalajı açılmış bir ürün gönderirseler direkt olarak geri göndermeyi düşünüyorum bu konuda herhangi bir sıkıntı çıkartmazlar umarım normalde 14 gün içerisinde "koşulsuz şartsız" geri iade hakkımız var her ne kadar belli kriterleri olsa da pahalı ürünlerde biraz sıkıntı çıkartabilirler çünkü Vatan ciroyu düşürmemek adına kolay kolay iade almaz size bin dereden su getirtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryzenci -- 8 Haziran 2017; 21:56:9 >

• Hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın :)
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :)
  • ryzenci R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim biraz enideliyim daha önceden telefon aldım hepsiburada.com'dan sıkıntı çıkmadı umarım ekran kartında da çıkmaz zaten Gaming X Plus yeni bir model yani yeni çıkmış bir ekran kartı.
  • ryzenci R kullanıcısına yanıt
    Hocam kartı kullanmaya başladıktan sonra bir inceleme paylaşırsanız sevinirim.Özellikle 11 Gbps lik bu modelin overclockla bellek hızı bakımından ne kadar hızlanacağını merak ediyorum.Plus modellerde Gaming X plus en çok incelenen kartlardan birisi olmuştu ve incelemelere göre bellek hızı 13 Gbps civarına çıkabiliyor.Eğer bu değere çıkarsa üzerinede gpusu 2.1 ghzi görürse başarılı bir performans sağlayacaktır.
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Elime anakart ile işlemci de geçtikten sonra hemen eklerim
  • ASUS veya GIGABYTE alsaydınız daha iyi olurdu zira yeni GTX 1080 lerde GTX 1080 Ti da kullandıkları soğutma çözümünü kullanıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 9 Haziran 2017; 0:33:44 >
  • Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    Gaming X Plus Twin Frozer 6 soğutma sistemiyle geliyor ki bu Asus'un kendi soğutma sisteminden daha iyi olduğu birçok kez söylendi.
    Ayrıca Gaming X Plus yeni bir model ve özellikle bellek soğutma kısmında birkaç yenilik var.
    Asus 10Gbps bellek hızına sahipken Gaming X Plus 11Gbps bu yüzden MSI tercih ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryzenci

Gaming X Plus Twin Frozer 6 soğutma sistemiyle geliyor ki bu Asus'un kendi soğutma sisteminden daha iyi olduğu birçok kez söylendi.
    Ayrıca Gaming X Plus yeni bir model ve özellikle bellek soğutma kısmında birkaç yenilik var.
    Asus 10Gbps bellek hızına sahipken Gaming X Plus 11Gbps bu yüzden MSI tercih ettim.

Hayırlı olsun. Şimdi o kartla çatır çutur oynarsınız siz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryzenci

https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/ROG-STRIX-GTX1080-O8G-11GBPS/

https://www.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1080AORUS-X11-8GD#kf

• Stoklarında kalmamış sanırım :) Güzel fiyat
  • hayırlı olsun iadede sıkıntı olmaz ben de daha önce 1080 armor iade ettim hb ye sorunsuz şekilde
  • OEM parçaları iade etmeyin yaw sonra o parçalar tekrar güzelce paketlenerek müşterilere sıfır diye satılıyor yapmayın böyle şeyler

Ürün kargoya verildi heyecanla bekliyorum test etmek için anakart ve işlemci henüz gelmedi ama çatır çutur oynarım.
  • Bende Gaming X 1080Ti aldım hepsiburada dan. Henüz elime ulaşmadı. Şu anda kargo şubesinde gözüküyor ama Pazar olduğu için şube kapalı teslim alamıyorum Daha önce ki kartımda da 750Ti ve yine MSI Twinfrozer kullanıyor. Bu güne kadar hiç bir ısınma kasma donma gibi bir problem yaşamadım. Fanlar gayet sessiz çalışıyor. Zaten oyun oynamazken çok sakin bir ekran kartı. İncelemelere bakıldığı zaman da 1080Tİ serisi ya da 1080 serisi VGA lar arasında performans açısından çok fark olmadığı göze çarpıyor. Oyunlarda 1-2 fps oynuyor. Soğutma açısındanda en fazla 5-6 derece fark görülüyor ki Twinfrozer bu konuda rakiplerinden başarılı. 1-2 fps fazla almak için 5-6 derece daha fazla ısınan bir karta 200-300TL fazla para vermek bana mantıklı gelmiyor. MSI Afterburner ile OC yaparakta o kadar fps farkını elde edebilirsiniz.

Edit: 1080Ti ve 1080 kıyaslarken markalar arası farka değinmek istedim. Gigabyte, Asus, Zotac, Evga vs. Yoksa 1080Ti her türlü 1080 den daha yüksek performans sergileyen bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clan537 -- 11 Haziran 2017; 12:38:27 >

• clan537 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla i5'in yanına 1080ti almışsınız fakat monitörünüz 1080p ise darboğaz oluşacaktır. 7700k veya 6700k ya geçmenizi tavsiye ederim eğer 1080p ise.
    Monitör 2k ise biraz oc yaparak işlemciye halledersiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 11 Haziran 2017; 13:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YoğunBelKası

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Gördüğüm kadarıyla i5'in yanına 1080ti almışsınız fakat monitörünüz 1080p ise darboğaz oluşacaktır. 7700k veya 6700k ya geçmenizi tavsiye ederim eğer 1080p ise.
    Monitör 2k ise biraz oc yaparak işlemciye halledersiniz sanırım.

Teşekkür ederim. Söyledikleriniz doğru. Biraz dar boğaz olabilir. Bir süre elimde ki malzeme ile idare edip ilerleyen zamanlarda upgrade düşünüyorum. Maddi açıdan çok zorlamak istemiyorum kendimi. Malum sabit maaşla çalışan bir bireyim
  • Hayırlı olsun. Vatan dan almadığınız iyi olmuş bir sorun oldu mu işi hep yokuşa sürüyorlar ürün garantiden gelmiyor.
  • clan537 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. 4790k 4.6ghz ile ben de ufaktan darboğaz yaşıyorum. İkinci el 7700k ya da 6700k falan bulabilirseniz uygun fiyata kaçırmayın. Takip edin fiyatları :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 11 Haziran 2017; 22:46:54 >
  • Genelde sorun cikmaz . Bende indirimden msi armor 1080 oc almistim 1867 TL ye . Canavar gibi ve sorunsuz. Problem cikarsa ömce siteden RMA acip iade icin ok beklemen gerek ama problem cikmiyor . Psu almistim cw cikti . Aninda iade aldilar . Para iadesi de 3-5 güne hesaba iade edildi .

MSI GTX 1080 Gaming X Plus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 11 Haziran 2017; 22:55:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.