Şimdi Ara

[SATILDI] MSI GTX 1080 SORUNSUZ - 2850 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Erzincan İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI GTX 1080 SORUNSUZ - 2850 TL

Forumdan Şubat 2022'de almıştım. Kartın geçmişi hakkında bir bilgim yok; kaç yılında alındı, işlem gördü mü, kaç el değiştirdi vs. Sonuçta kartın ilk çıktığı tarih 2016 yılı. Ancak ben kullandığım süre boyunca hiç sorun yaşamadım. Sıcaklık değerleri halen ilk günki gibidir. Kutusu ve faturası bulunmamaktadır. Güzelce paketlenip gönderilecektir. Takas düşünmüyorum. Önce havale sonra kargo şeklinde gönderim yapılır.

27.04.2023 tarihi itibariyle gerekli testler yapıldı, yeni çıkan Dead Island 2'de ultra ayarlarda Vsync kapalıyken 60 fps altına düşmedi. Sıcaklık 70 dereceyi gördü en fazla.

5 dakikalık Furmark testinde 8xMSAA açıkken sıcaklık max. 69 dereceyi gördü. (fan rpm:max %57) Fan sesi bile duyulmadı neredeyse.

Fotoğrafları aşağıda mevcut. Sıcaklıklar kasa kapağı açıkken alındı. Kasa havalandırmasına göre değişkenlik gösterebilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 2850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Erzincan Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fotoğraf var mı hocam

• Biraz geç oldu ama yarın ekleyeceğim hocam.

Fotoğraf ekledim. İsterseniz daha detaylı fotoğraflar da çekebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatalizor -- 16 Ocak 2023; 11:29:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat güzel de kartı ne için açtınız ? onu da yazsanız güzel olurmuş.

• türkerrr kullanıcısına yanıt

Yazdığınızı şimdi gördüm ama ne demek istediğinizi anlamadım

• Fatalizor F kullanıcısına yanıt

Kartı ne için açtınız ? Termal bakım yada arıza onarım için vb mi ? Onu da yazın alıcı bilsin.

Valla onu siz söyleyince farkettim. Ben açmadım kartı, aldığım arkadaş da buna dair bir şey söylemedi. Ben kartı kullandığım süre boyunca sorun yaşamadım. Vr gözlük ile half-life alyx'i bile ısınma sorunu olmadan çok rahat oynattı. Belki içi açılmıştır, belki açılmamıştır bilemiyorum. Diğer vida başlarında deforme göremedim. Ama bunu farkettiğiniz iyi oldu. Sağolun. İlana ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatalizor -- 24 Nisan 2023; 22:9:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • macun değiştirip soğutucu bloğu temizlemişlerdir büyük ihtimalle.170-190 watt çeken kart tamir gördüyse illa bi sıkıntı çıkarırdı sizdeyken,düz mantık kart temiz o zaman.

Olabilir hocam, bu yaştaki ekran kartında bu şekilde işlem görmüş olması, hiç görmemiş olmasından daha iyidir diye düşünüyorum. Ama benim bilgim yok ne işlem yapıldığıyla ilgili. Bunun yerine aldığım 3070'te hotspot sıcaklığı çok yükseliyordu. Garantiye gönderdim, macun ve termal ped değişimi yapıldı, sorun giderildi. Bu süreçte yine 1080'i kullandım, gpu, hotspot vs. sıcaklık değerlerine dikkat ettim, gayet normaldi sıcaklıklar hep.

• Hocam test yapıp sonuçları da atsan güzel olurdu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Furmark ve Dead Island 2'de test ettim ve fotoğrafları konuya ekledim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.