Şimdi Ara

MSI GTX 960 Gaming 2G Ekran Kartı Video İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
5.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Nvidia kullanıcıları keriz yerine koyuyor. Titan & Titan Black & Z kazığı, CW ram sorunlu GTX 970 kazığı, şimdide GTX 960 fiyaskosu kazığı. 2gb nedir 1 sene zor dayanır, uzun ömürlü olmaz sonra yenisi çıkınca unutulur kimse yüzüne bakmaz. Bir dengeyi tutturamadılar.

• en azından coil whine yok...

• uygun fiyatlı sistem toplayacaklar için gayet makul bir kart, standart ayarlarda oyun oyamak içinde yeterli gibi sonuçta sentetik testlerdense gündelik kullanıma bakıp almak lazım onun içide piyasaya çıktıktan bir süre sonra bakmakta fayda var.

• arkadaşlar coil whine sorununu çok düşünmeyin ağzına sıçana kadar kullanın bozulursa daha iyi garantiye gider değişir ama gtx 960 tam rezil kart niye bant genişiliği yüzünden 2 gb az gerçekten 192 bit 3gb olması lazımdı ama yakında zaten adamların elinde notebook için ürettikleri yongalar var 192 bit verisiyonu biraz daha revize edicekler sonra gtx 960 boost ve gtx 960 ti diye satacaklar nvidianın zaten sitesinde gtx 970m baksanız görürsünüz bir yongadan ne kadar kar edeceklerini düşünerek piyasaya sunuyorlar
    aynı durum hatırlarsanız gtx 650 ti içinde geçerliydi baktılar gtx 660 çok tutmuyor smx ünitelerinin 1 tanesi kapattılar sundular gtx 650 ti boost diye fp diye bir çok kullanıcı aldı zaten
    seneye nvidia 700 serisinde ne yaptıysa onu yapacak tekrar ama gtx 970 yerine gelecek kart için gtx 980 kapalı smx ünitelerini açıp biraz daha oc ile sunucaktır titan x zaten kırpıp kırpıp yeni modeller yapıcaklardır tek bir yonga geliştirerek onu kırparak satma mantığı ile daha az arge ile para kazanma politikası var artık amd aynısını yapacaktır yeniden isimlendirme ile yapacaktır

• GTX 960 4 GB modeli 700 TL civarlarına indiği zaman tercih edilebilir.
  • Asus gtx 960 rog alıp test ettim daha önce gtx 770 ve gtx 660 test etmiştim açıkcası vasat bir kart videoda 11:30 dan itibaren görülen ses asus dada var hatta normal oyunlarda var ve oturduğunuz yerdende duyuyursunz nvidia larda bu ses sorunu hep vardı az veya çok genelde yüksek fps lerde yapsada bu kadar yoğun değildi açıkcası verilen paraya değmiyor arkadaşlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Asus gtx 960 rog alıp test ettim daha önce gtx 770 ve gtx 660 test etmiştim açıkcası vasat bir kart videoda 11:30 dan itibaren görülen ses asus dada var hatta normal oyunlarda var ve oturduğunuz yerdende duyuyursunz nvidia larda bu ses sorunu hep vardı az veya çok genelde yüksek fps lerde yapsada bu kadar yoğun değildi açıkcası verilen paraya değmiyor arkadaşlar..

DH keşke dB ölçümü de yapsaydı. çünkü bu şekil video üzerinden dinlemenin pek bir anlamı yok. kapalı kasa-açık kasa ölçümleri de olmalı. dediğin gibi bu durum asus-msi vs. fark etmiyor.

• Arkadaşlar msi gtx960 2g kullanıcısıyım. İlk başlarda bu 2gb yetersiz olur söylentilerinden dolayı çok kafa karışıklığı yaşamıştım. Ama sonradan uygun bütçeyle gtx960 alıp denemek istedim. Tabiki imkan bütçe müsaitse gtx970 alınabilir ama aradaki fiyat farkıda az değil 400 tl kadar fark var. msi gtx960 2gb ile Gta v de hemen hemen en yüksek ayarlar ile ortalama 50-60 fps arası almaktayım daha ne olsun. Sıcaklık değerleri 50-55 derecede enerji tasarrufunu anlatmaya zaten gerek yok.. Ayrıca ses gürültü patırtı coil whine durumlarına rastlamadım. Monitörünüz full hd yani 1920 x 1080 ise içiniz rahat olsun kesinlikle tavsiyedir. Üstelik gta v deki grafik ayarları kartın 2gb belleğihi oldukça aşmış haliyle bile bu verimi alıyorum. Yeni mimari desteği ve güncellemeleriylede dahada verimli hale gelmiş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 15 Temmuz 2015; 17:18:42 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.