Şimdi Ara

MSI GTX 970 OVERCLOCK TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tamam da millet boostlu karta oc yapmış gigabyte g1 e ? O nasıl olacak?
  • brightlord kullanıcısına yanıt
    +180 yapacagina +140 yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redshift kullanıcısına yanıt
    Voltajla oynamadan sadece power limit ile oc yapmak istiyorsanız cekırdek 1200-1250 ye sorunsuz cıkacaktır
  • stabil ve düşük bir overclock için gpu yu kaça getirmeliyim sizce?Voltajı arttırmadım,bi kaç kere overclock yaptım ama pc dondu.Zararı var mı donmasının.Power +110 core clock +120 mem +175 yaptım pc dondu.+100 core clock +175 de memory vermeyi düşünüyorum.youtube da bi video da +150 +500 yapan arkadaş vram in pek etkilemediğini söyledi core clock +100 yapsan da yeterli dedi memory e dokunmadan?bi de azar azar arttırın diyorlar artifact bulduğunda limite gelmişsin demektir diyorlar da benim ki artifact bulmuyor donuyor kitleniyor pc direkt.Ya da ekran kartı kendini çalışmayı durdurdu diyor.
    Model g1 gtx 970 wf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 22 Ocak 2016; 14:36:23 >
  • brightlord kullanıcısına yanıt
    Memory fazla etkilemez
    +100 core yapip memory yi ellemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu anda +100 core verdim test ediyorum kaç dakika testte kalması lazım? +110 da verebilirim,ama +120 de kitlendiği için pc güvenlik payı bıraktım diyelim.+100 de stabil olursa memory i kaç vermemi önerirsin?Diyelim +200 memory verdim ne kadar kaç fps etkisi olur?
    Edit:core 1466.5 +100 boostlu
    memory no boost 1752
    gpu sıcaklığı +83 Celsius
    Gpu yükü %98 power limit +110
    memory load %92
    fan speed %86
    power consumption %99.7 TDP

edit:sıcaklık 85 derece oldu,fan hızı %91 de

MSI GTX 970 OVERCLOCK TAVSİYE

30 dakika testin ardından testi durdurdum.
    +250 de memory clock'a verdim.Şimdilik stabil,daha fazla vermiycem sınırı görmek istemiyorun,zaten +300 verebilmiş çoğu +50 nin pek bir fark yaratacağından emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brightlord -- 22 Ocak 2016; 16:34:47 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.