Şimdi Ara

Msi Gtx770 Lightning mi yoksa Gigabyte Gtx770 Winforce 4gb OC mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: secard

Powerimde bir adet 4 lü 1 adet 3 lü güç girişi mevcut fakat orjinalinde girişlerin toplamda 4 tanesine güç gitmiyor fakat aynı orjinal kablolarıyla ve i5 bir pc de deneme yaptığımda aynı power supply ile bir problem yaratmadı powerim thermaltake toughtpower 600w gigabyte türkiye exa bilgisayar teknikservis çizgi elektronik teknik servis tesla elektronik teknik servis powerin yeterli geleceğini belirttiler çok uğraştırdı harbiden beni bu iş

yukarda yazdım vede bır cok powerla ılgılı yazıdada

powerın kaç senelik ?
    poewerla uzun vadede aşınırlar. heleki powerınız 2 sen ve ustu ıse bu kartı doyuramayabılır.

bu ekran kartı 600 watt power ıstemekte.

ayrıca yukarda yazdığım gıbı,
    sız pomolex bgalntı ıle powerınızın aynı kanalında 2 molex çıkarıp ekran akrtınıza 6 ve 8 pın verdıysenız sorun çıkartır.

3 cul olarak

bu yukarda dedıgım pın olayıda var.
    kutu ıcınden çıkan 6 ve 8 oın babloya bakarsanız şayet, eboş yuvalar görüceksiniz.
    elıme gectı ve kullnamadı o kabloları zaten ğowerımda vardı 8+ 8.

size tawsiyem once anakart ıslemcı ram ekrankartı arızalı demeden once.
    650 wat ve uzerı bu nkablo bağlantılarını tam veren bır power ıle ekran kartınızı deneyınız.

klup konusunda yazmadım fakati burada yazıyorum.
    sizin sorununuz budur. buda yenı bir powerla gıderılır.
    hadi kolay gelsin.

• tavsiye edebileceğiniz bir power mevcutmu marka model
  • Fakat şöyle birşeyde söyleyeyim ben ekran kartını harici 500w bir psu ile destekledim girişleri 500w farklı bir psu ya taktım yani yine aynı problemleri böyle birşeyde var yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckaracar

Bu iki ekran kartı arasında kaldım gigabytı bellegi yüksek oldugu için secmek istiyorum lightning i ise oc potansiyeli yüksek oldugu için sizce gigabyte lightningne yakın oc performansı sunar mı? işlemcim i7 4770k

4gb Sli gigabyte windforce 3 oc versiyon kullaniyorum. Biri satilacak digerinide sana satabilirim. Hemde uyguna veriyorum. Kartlarimds hiçbir sorun ses cizirti yok.

Pm atabilirsin. Ha kartlar daha 1aylik hemen hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gigabyte akar hocam
  • msi 770 gaming o.c. kullanıyorum tavsiye ederim.

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_770_TF_Gaming/
  • Bu arada vatana yeni kartlar gelmis 280x 1000 küsür ve gtx 780 ghz edition gigabyte modeli çıkmışhttp://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4816&utm_content=bufferd5add&utm_source=buffer&utm_medium=facebook&utm_campaign=Buffer#ov

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckaracar -- 7 Kasım 2013; 21:44:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Powerimde bir adet 4 lü 1 adet 3 lü güç girişi mevcut fakat orjinalinde girişlerin toplamda 4 tanesine güç gitmiyor fakat aynı orjinal kablolarıyla ve i5 bir pc de deneme yaptığımda aynı power supply ile bir problem yaratmadı powerim thermaltake toughtpower 600w gigabyte türkiye exa bilgisayar teknikservis çizgi elektronik teknik servis tesla elektronik teknik servis powerin yeterli geleceğini belirttiler çok uğraştırdı harbiden beni bu iş

powerın kaç senelik ?
    poewerla uzun vadede aşınırlar. heleki powerınız 2 sen ve ustu ıse bu kartı doyuramayabılır.

sız pomolex bgalntı ıle powerınızın aynı kanalında 2 molex çıkarıp ekran akrtınıza 6 ve 8 pın verdıysenız sorun çıkartır.

3 cul olarak

kutu ıcınden çıkan 6 ve 8 oın babloya bakarsanız şayet, eboş yuvalar görüceksiniz.

650 wat ve uzerı bu nkablo bağlantılarını tam veren bır power ıle ekran kartınızı deneyınız.

hadi kolay gelsin.

Bugün 400 Tl highpower 1000w psu sipariş ettim gigabyte türkiye teknik servis telefonunu aradığımdada kart güç girişi projelerine baktılar ve boşta olan pinleri kartında kullanmadığını yani ucunun boş olduklarını karşılık gelen pinlerin voltaj iletmediklerini ürün projesinden bakıp söylediler bilgilendirmek istedim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

powerın kaç senelik ?

3 cul olarak

hadi kolay gelsin.

Bugün 400 Tl highpower 1000w psu sipariş ettim gigabyte türkiye teknik servis telefonunu aradığımdada kart güç girişi projelerine baktılar ve boşta olan pinleri kartında kullanmadığını yani ucunun boş olduklarını karşılık gelen pinlerin voltaj iletmediklerini ürün projesinden bakıp söylediler bilgilendirmek istedim

senin problem böylelikle çözülmüş mü olucak

• ckaracar C kullanıcısına yanıt
    benim problemimin anakarttan olduğunu düünüyorum en son sistemi uzay sistemine alıp (bütün parçaları kasa içeriğinden çıkarıp deneme yöntemi) dandik bir 420 serisi ekran kartı taktığımdada aynı problemi (reset atma problemi) verdi ve ram hdd deneyip kanaat getirdim , akasa medusa gibi çift kule haylı ağır bir cpu fanım var belki ağırlıktan dolayı anakartta lehim çatlağı felan oluşturdu tam bir fikrim yok fakat ekran kartını geçtim amd sistem topladığım için pişmanmıyım? Evet

Yeni bir psu almamın sebebide eski psu mu 150 tl bugun sattım vesile oldu yani
  • Hayırlısı olsun snn iş baya karışık allah kolaylık versin.
  • bf4 gta5 crysis3 farcry3 gibi oyunları oynuyor ve multi oynuyorsan geniş haritalarda vs gtx 770 4gb daha iyidir..

ama ben olsam genel detayıyla ısı ses fiyat tasarım vs konuları işin içine girdiğinde seçimim Msi Gtx770 Lightning olurdu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.