Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI K240 LCD 240mm AIO // Phanteks P360A Kasa Satın Al 6 Ocak 2025 12:33 1 1 MSI K240 LCD 240mm AIO // Phanteks P360A Kasa Sıfır kapalı kutu Msı Mpg Corelıquıd K240 2.4" LCD Ekranlı Sıvı Soğutucu - Faturalı, 3 yıl garantili, AM5 ve LGA1700 destekli. 3950 Lira son=========================================================================================Bu yılbaşında yedekte dursun diye almıştım ama sonradan mini-itx sistemlerle oyalanınca buna ihtiyaç olmadı. Kullanmadan sıfır kutusunda satıyorum. Fatura mevcut, garantisi sürüyor. Takas düşünmüyorum, fiyat son. Fotodaki birer adet anakart ve gpu renkli uzatma kabloları hediye. 1950 LiraSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR Kablosuz / Bluetooth Kulaklıklar - LOGITECH G G435 - HyperX Cloud2 Core MSI K240 LCD 240mm AIO // Phanteks P360A Kasa SIFIR - Ducky One3 Pure White HotSwap CherryMX Red TR Q Klavye Sıfır - Ekran Kartsız demonte DDR5 sistem - i5 12400F / 1TB M.2 / 650W Beyaz TT Kasa