Şimdi Ara

MSI GX70 Kullanıcıları Kulübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.500
Cevap
13
Favori
75.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Originde inmeyi bekleyen 11 oyun var. Ve bunlar elimdeki tek orijinal oyunlar. Mecbur beklicen inene kadarHa bir de bana güvenilir bi benchmark yazylymy önerin oyunlar için.
    ?u ekran kartyny nasyl de?i?tiriyoruz. Ya da kendi ihtiycay oldu?unda otomatik mi de?i?tiriyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Fup -- 23 Ağustos 2013; 19:25:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mothaa

Bir?ey sorcam,oyuna girdi?imizde falan HD8970'in devreye girmesi gerekmez mi?Ben bir türlü devreye sokamyyorum.Bunun çözümü var mydyr?

Masaüstünde sağ klik yaptıktan sonra 'Değiştirilebilir grafikleri yapılandır' seçeneğini seçiyorsunuz. Sonrasında oynadığınız oyunun exe dosyasını listeye ekleyip ''High Performance'' moduna alırsanız probleminiz çözülecektir. :) Bazı oyunlarda otomatik olarak hallediliyor ama bazılarında Manuel olarak halletmeniz gerekiyor. Dark Souls'u örnek gösterebilirim.
  • Ya ben içinden çokan drive cd sini kurmadım gerek var mı?
    Bir de garanti için bir şey yapmaya gerek var mı yoksa içinden çıkan kartla mı servise gideceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt.Fup -- 23 Ağustos 2013; 20:43:59 >
  • Driver CD'si, Laptop'ta bulunan Recovery dosyaları herhangi bir şekilde kaybedilirse işe yarayacaktır gibime geliyor. Ek olarak güncel GX70 Driver'larını içeren Web sayfası sağda --->http://www.msi.com/product/nb/GX70-3BE.html#download

Kutudan çıkan garanti belgesi ve cihazı satın alırken size verilen fatura yeterli olacaktır. Umarım hiç ihtiyacımız olmaz garanti belgesine

• Ya garantiyi sormamın sebebi masaüstünde Onlieregister.exe diye bir uygulama var olması. Açınca bir siteye yönlendiriyor ve ürünü kaydettirin falan diyor?
  • Bataryayı çıkarıp seri numarasına bakmıştım Laptop'un, dediğiniz Registration'ı tamamlamak için ancak sonrasında bir türlü vakit bulamadım. İyi hatırlattınız, yarın hallederim. Online destek alabilmek için gerekliydi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TreePriority -- 24 Ağustos 2013; 2:00:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani oraya kaydettirmeden de garantiyi kullanabiliyoruz.
  • Hocam öyle yapmama rağmen oyundan sonra sıcaklık değerlerine baktığında 8970 45 derece falan ama diğeri 80 lerde oluyor?
  • mothaa M kullanıcısına yanıt
    Arka planda başka programlar açıksa, ikinci ekran kartını kullanıyor olabilirler.
  • Arkadaslar cihaza sahip olanlar hitman absolution test edebilirmi
    http://www.notebookcheck.net/Review-MSI-GX70H-A108972811B-Notebook.99516.0.html
    Bu sitedeki FPS degerleri çok düşük geldi bana ki GX60 in yurt dışında hitman ile bundle olarak satıldığını hatırlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar benim cihaz geldi ve bende sıcağı sıcağına bir kutu açma çekeyim dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Arkadaşlar benim cihaz geldi ve bende sıcağı sıcağına bir kutu açma çekeyim dedim

Abi bende pcdepodan aldım banada bu şekilde geldi sanki 2. El , Daha önce kullanılmış gibi geldi aynı paketleme aynı içerik (takıntı oldu yemin ederim ) acaba ilk açan benmiyim nerden anlarım , not : sadece kutuyu actım baktım daha çalıştırmadım bile.

• s4v4s4r0ck S kullanıcısına yanıt
    Kutunun(üzerinde ejderha resmi olanın) açma yerinde yuvarlak bir bant var. Eğer yıpranmış veya yırtılmışsa kesinlikle almamalısın o ürünü ama kutuyu açmışsın bir kere. Açarken dikkat ettin mi o banda?
  • Benim sadece kulaklığın kutusu biraz deforme olmuştu oda kargodan tahminim bilgisayarın o jelatininde herhangi bir sorun yoktu
    Başka yerden alanların hediyelerde dahil komple ayrı bir kutunun icinde geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O siyah yuvarlak jelatini ben zor söktüm demek ki sıkıntı yok zaten jelatinler felan klavyede herşey yerli yerinde benim huylandığım kısım kulaklık mause altlığı kutusuz geldi demekki kargoya verirken çıkarttılar
  • AC3, Crysis3, CS:GO(maksimum, kalabalık serverda 10vs10 gibi)

fps değerlerini verin hazır almışsınız :D
  • gx70 3be ürününden bende satın aldım ve size battlefield 3'ü masaüstünde kasmadan 64 kişilik server dolu ve ultra ayarlarda oynayabiliyorken, bunda oynarken kasıyor. ama bu kasma sizin oyununuzu çok etkileyecek türden değil, ama ben grafikleri düşürmek zorunda kaldım. standart oyuncular zaten farkına bile varmazlar. Oyun oynamak istiyorsanız masaüstü almalısınız, laptopla falan bu iş olmaz, ne kadar klavyeleri büyükte olsa sonuçta ekranla bütün ve kullanışsız oluyor, bu yüzden "laptop alırım , dağ bayır deli gibi koşar kasarım" düşüncesine çok kapılmayın. tek avantajı, arkadaşlarla öyle eğlencesine 2 tek atmanız. Ben üründen memnunum işlemcisi piyasadaki işlemcilerine göre acayip derecede rezalet bir performans sergiliyor ve benchmark cpu testlerinde de ortaya serilmiş durumda. Fakat veri transferleri ve 50 gblık dosyaları devamlı rarlayıp rardan çıkarmadığınıza göre sizin için problem teşkil etmeyecektir. i7 li hatta i5 li işlemcilerin bile A10-5750 adlı bu ezik işlemciden iyi olması bir kenara yinede ihtiyaca karşılık veriyor. sonuçta f/p oranına baktığınızda piyasaya göre oldukça iyi bir ürün. Bu arada bilmeniz gereken bir konu daha varki gx70 in bünyesinde sadece 8970 ekran kartı değil 8650 ekran kartıda bulunuyor. Masaüstü ekran kartı verilerine baktığınız zaman 8650 görünüyor ve laptopu açma düğmesi beyaz yanıyor. siz yüksek performans isteyen grafik isteyen bir uygulama başlattığınızda hemen 8970 devreye giriyor ve güç tuşu kehribar renginde yanmaya başlıyor. bu şekilde enerji tasarrufu güzel sağlanmış. 8970 ekran kartı sadece aygıt yöneticisinde görünüyor. Bir laptopun ömrünün yaklaşık 3 yıl olduğunu düşünürsek. 3. senesinde bir battlefield oynayamaz durumda olsanız bile bir diablo 3,5-4 ü rahat oynarsınız. gidipte adam gibi rahat rahat oyun oynayamayacağınız bir notebooka 5000 tl vermek yerine 4000 tl verin masaüstü (kasa) toplayın sizde mutlu olun, kasanızda, cebinizde, serverdaki diğer arkadaşlarınızda mutlu olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: war3z

Arkadaşlar benim cihaz geldi ve bende sıcağı sıcağına bir kutu açma çekeyim dedim

gayet iyi bir unboxing videosu olmus hayırlı olsun hocam :) ilk sayfaya eklenmeli bence turkiyedeki ilk gx70 videosu diye biliyorum

• Tesekkur ederim hocam @r4deon

elimde sadece crysis 3 mevcut hocam @kalling onuda daha indiremedim

şuana kadar denediğim oyunlar

-Dirt 3 Bütün ayarlar Full 1920*1080 50-60 FPS

-DiRT Showdown Bütün ayarlar Full 1920*1080 40 FPS civarı

-Alan Wake's American Nightmare 1920*1080 FULL ayarlarda 20-30 FPS arası ortaya aldığımda 35-45 arasi oldu

-Hitman Absulation 1920*1080 çözünürlük te FULL ayarlarda baya kasıyor 10-15 arasi oynanmayacak kadar ama çözünürlüğü düşürüp 1280*720 medium aldığımda 35-45 FPS arası

-Sniper ghost warrior 1920*1080 Butun ayarlar FULL de 40-50 arası

Oyunların yedeğini almadığım icin hepsini steam den bir daha indiriyorum oda malum çok uzun sürüyor

İlk izlenimlerim Alet gercekten iri ve büyük ama benim icin sorun yok haftanın 2 gunü taşımak zorunda kalıyorum ama spor oluyor son 24 saatir çalışıyor neredeyse hiç ısınma yok oyun oynarkende sol elin denk geldigi yer hiç ısınmıyor soğutmasını çok başarılı buldum

Ses sistemi gercekten bir notebook ta gördüğüm en iyi ses sistemi icinde ayrı subwoofer var galiba çok net
    Ve temiz basları tizleri

Kasa kalitesi olarakta gayet başarılı kaba ama göze hoş gelen bir tasarımı mevcut GT serisi ile aynı kasa yapısında ve aynı soğutma olması büyük avantaj

İslemci olarak bir sürü uygulama actım chrome 15-20 sekme oyun aynı anda hiç bir kasilma olmadı zaten render vs. Ağır işlerle isim yok günlük internet kullanımı ve oyun icin suan icin beklentimin çok üzerinde çıktı diyebilirim yanındaki hediyeler kasa , ses kalitesi ve soğutmasını ile 4*4 lük
    yarın çektiğim resimleride koyarım

Ben aldım ve memnunum bu ürünü kötüleyen kişiler üzülecek ama kusura bakmasınlar artık

Bu darboğaz bir harika arkadaslar (şaka şaka öyle bir sey yok )

• bir sorum var bu laptopta oyun oynamamama rağmen güç tuşu kırmızı yanıyor halbuki ben yüksek performansta değilim oyunda değilim videoda izlemiyorum program atamalarında da yüksek performans olarak tanımlanan bişe görünmüyor. fişi çekip eko modunada aldım ama ısrarla illada performansı dibine kadar yardıracam diyor. bunun nedenini çözebilen varmı. normalde beyaz yanması gerekli...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.